Stan Marte Savić i Mileta Kitića
Svet

May 7, 2023 16:15

By

Marti posle razvoda ostaje ovaj raj: Zavirite u luksuzni dupleks na obali mora, Mile nije žalio evra za ovo FOTO

Stan Marte Savić i Mileta Kitića na Dominikani je nestavaran

Mile Kitić i Marta Savić zaista znaju da uživaju, a s obzirom na to da mnogo rade i dosta zarađuju mogu sebi da priušte život na visokoj nozi. Ipak, folk pevač, koji je na estradi već pet decenija, priznao je da su za kupovinu dupleksa u dominikanskom letovalištu Punta Kana pre dve godine on i supruga morali da podignu kredit.

Ako je suditi po tome što pod karipskim suncem provode i po nekoliko meseci, jasno je da nisu zažalili zbog pozamašne investicije od, kako se pričalo, 300.000 evra.

− Jednom su Marta i Elena otišle u Dominikanu i kad su se vratile, samo su ponavljale Dominikana, pa Dominikana. Obe su izrazile želju da češće borave tamo, a ja sam onda rekao: „Ako volite, izvolite” ‒ ispričao je Mile Kitić i otkrio da je Marta četiri meseca uređivala stan od 200 kvadrata u zgradi koja se nalazi na pedeset metara od mora.

Pročitajte: Rastali se Mile Kitić i Marta Savić – Pevač otkrio razloge njihovog razlaza

Stan Marte Savić i Mileta Kitića

Instagram

Stan Marte Savić i Mileta Kitića opremljen je u minimalističkom stilu, bez suvišnih detalja, a u prvom planu je bela boja, kako u sobama, tako i na ogromnoj terasi. Prizemlje i sprat povezani su jednostavnim drvenim stepenicama bez ograde, na podu je beli mermer, a bele boje je i nameštaj. Na terasi se, osim udobnog ležaja i stola za ručavanje, nalazi i đakuzi, a posebnom ugođaju doprinosi nestvarno lep pogled na palme i more.

Pročitajte: Razvod Mileta i Marte potvrđen – Pevač uhvaćen kako se ljubi u usta sa 30 godina mlađom plavušom FOTO

Stan Marte Savić i Mileta Kitića

Instagram

AUTOR: SVET

FOTO: Ivan Vučićević