viki miljković
Svet

16 Januara, 2022 16:30

Napali Viki Miljković! Kad ti KUMA Ceca nije tu pokazuješ pravo lice!

Viki Miljković i Ceca Ražnatović drže se zajedno u „Zvezdama Granda“, pa onako kumovski izlaze u susret jedna drugoj i po pitanju kandidata

Napali Viki Miljković!

Tako Viki skoro uvek Cecinim pulenima daje glas i kad ostatak žirija smatra da nisu zaslužili, što sve nervira. Ali, kada je Cecu zbog zdravstvenog stanja zamenila Ivana Peters, kolege iz žirija su urnisale Viki. U oči su joj rekli da Ceci radi iza leđa i da tek kada joj kuma nije tu sme da razmišlja svojom glavom umesto da se šlihta njoj.

marija serivfovic i ceca crven konac

Rajko Ristić

Viki tog dana prvi put mnogim Cecinim kandidatima nije dala glas, a onda su je kolege iz žirija Bekuta, Marija i Saša napale kako je zapravo pokazala pravo lice. Rekli su joj: ‘Šta je, treseš se od Cece? Kada je ona tu, svima daješ glas, a sada si konačno realna’. Viki se branila kako to nije tačno, kako je ona uvek realna i nikada ne gleda ko je čiji kandidat. – ispričao je izvor za SVET, i dodao:

marije serifovic, ceca i viki

Dragan Gajić

Onda je Viki okrenula priču i prebacila Mariji kako se i ona boji Cece: ‘I ti si imala prpu dok je Ceca bila tu, a sad ne glasaš’. Marija joj je odbrusila da ne glasa kada joj se nešto ne sviđa, a da od Cece prpu nema. Toliko su se pokačili da se rasprava nastavila i tokom pauze kad su se kamere ugasile – kaže za SVET izvor sa lica mesta.

FOTO: RAJKO RISTIĆ