Kuća Cece Ražnatović
Svet

November 20, 2022 22:00

By

Vilu na Dedinju svi znamo, a kako izgleda Cecina rodna kuća? Sva od stakla, pršti luksuz, a u dvorištu… FOTO

Kuća Cece Ražnatović u Žitorađi pravi je raj

Svima je dobro poznato da balkanska diva nije oduvek živela u Beogradu, ali malo ko zna kako izgleda porodična kuća Cece Ražnatović u Žitorađi. Ceca poreklom iz ovog malog mesta u blizini Prokuplja odrasla je sa sestrom Lidijom i roditeljima Slobodanom i Mirom, a i danas se ne stidi svojih korena te sa ponosom priča o svom rodnom kraju.

Kuća Cece Ražnatović

Foto: Ata images

Iako godinama unazad uživa u raskoši vile na Dedinju, pevačica ne krije koliko je vezana za svoj zavičaj gde se uvek rado vraća kako bi posetila svoje roditelje i prisetila se izbledelih uspomena, a svoju porodičnu kuću je renovirala te je prva asocijacija na ovo zdanje – luksuz.

Kuća Cece Ražnatović u Žitorađi, velelepna je vila sa visokom ogradom i video-nadzorom,spoljni zidovi su uglavnom u staklu, a mnoštvo zelenila koje je okružuje odaje utisak prave oaze mira i spokoja. U kući koju je Ceca adaptirala i uredila po svom ukusu, trenutno živi njen otac Slobodan, dok majka Mirjana više vremena provodi u drugoj kući gde se posvećuje seoskim poslovima.

Pročitajte: Neće im biti svejedno – Nakon saznanja da će drugi put postati baka, Ceca Ražnatović Veljku i Bogdani poručila ovo

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @showbizz_fotke

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram