Porok Ivana Marinkovića svet novine svet portal
Svet

May 12, 2024 14:15

By

Lekari mu opet spasili život: Ivan Marinković iz bolnice izašao kao drugi čovek

Porok Ivana Marinkovića ugrozio mu je zdravlje

Ivan Marinković je javnosti je poznat kao bivši suprug pevačice Goce Tržan, da bi potom počeo da se pojavljuje u rijaliti programima, a i sada se nalazi u jednom od njih.

Porok Ivana Marinkovića svet novine svet portal

Antonio Ahel/ATAImages

Porok Ivana Marinkovića – Javno priznao da se lečio od alkoholizma

O njegovom privatnom životu se dosta nagađa, a poznato je da je bio u kandžama poroka. Marinković je dugo imao problem sa alkoholom, te je jednom prilikom otvoreno pričao o tome tokom učešća u “Zadruzi”.

“Keva mi je umrla 2015. godine, a od 2014. godine do 2016. godine sam se ubijao, pio sam. Otišao sam posle na lečenje, sam. Nisam ja planirao tada, i dalje sam živeo. Jedno pivo popiješ preko toga, počinju oči da ti crvene”, rekao je Ivan i dodao:

“Ja sam prestao sam da pijem te lekove, jer sam hteo da pijem. Naredne tri ili četiri godine sam pio svaki dan. Ceo dan sam pio, ne samo uveče kad se izađe. Ustanem, cirkam, normalno ja sve radim, idem ovamo, tamo, sve sam ja to tako.”

Pročitajte Đini Džinović u porodičnoj kući ukazana lekarska pomoć – Haris ne želi da paniči, čeka rezultate

Porok Ivana Marinkovića dosta je uticao na njegovo zdravstveno stanje, a otkrio je i kada je poslednji put popio alkohol.

“Prošle godine. Kada ideš da se lečiš od alkoholizma, svako je medicinski alkoholičar. Ja sad tebi ne mogu da opišem, ima klošar od 20, a ovaj doktor nauka, treći put dolazi. Tamo ti kažu: “To je sve za lečenje”. Ti moraš da se pridržavaš pravila.

Porok Ivana Marinkovića svet novine svet portal

Dragan Gajić

Kad izađeš odatle, mesto boravka se menja. Znači, ne možeš da budeš tamo gde si pio, jer se smatra da te na neki način društvo vuče. Drugo, ne možeš da sediš u društvu kad se pije. Ja sam shvatio da mi ne treba, taj trip sam prevazišao, a pre toga sam mislio da mi treba. Sve vreme sam pušio dok sam trenirao, sva sreća, nije mi smetalo. Nikada nisam prestao da pušim, jer nisam bio spreman sebi da kažem to. Kad budem isto rekao ovako, tada ću biti spreman”, izjavio je.

Pročitajte Bivši muž Goce Tržan hitno operisan, evo u kakvom se stanju Ivan Marinković sada nalazi

“Još jedan moj prijatelj, stariji je od mene 20 godina. Puši, a ne pije. Kad je bio mlad on je pio litar žestine za noć, kockao i sve to. On me je navukao na saznanje da sve možeš kad hoćeš i da ti ne treba ništa sa strane. Prvih par meseci je bilo da me žena prati, da me ne ostavlja samog. Meni sad pun podrum, imam i rakije i vina, ništa.

Porok Ivana Marinkovića svet novine svet portal

Rajko Ristić

Pravio sam sr*nja. Tipa, vozim, mogao sam da napravim neko sr*nje, ali nisam hvala Bogu. Zvoni mi telefon, neki fiksni broj, ja se inače ne javljam, kaže: “Evo me u zatvoru”. On cirkao isto, klubski pevač, imao je pre dve tri godine saobraćajku sa posledicama, ne smrtnih. Išao je na suđenje i dobio obavezu da se javlja, on zaboravio i eto”, pričao je Marinković i zaključio:

“To je ljudska slabost, da ne možeš bez toga i onda ubediš sebe. Isto tako sam tripovao, svi su rekli da ću da imam krize. Prvi dan koji nisam popio, prvih tri, četiri sata ujutru panika. Te večeri do dana današnjeg, nisam kap popio, ništa…”

AUTOR: Svet

FOTO: ata images, Rajko Ristić, Dragan Gajić