Nova ljubav Danijele Martinović
Svet

February 28, 2024 20:45

By

S Grašom nije bilo moguće: Danijela Martinović ostvarila svoju najveću želju, večna ljubav je začeta

Nova ljubav Danijele Martinović njena je sigurna luka

Pevačica izuzetnog glasa, stasa i energije, Danijela Martinović je nakon rastanka od Petra Graša uplovila u vezu sa kriminalističkim inspektorom Josipom Plavićem. Nova ljubav Danijele Martinović njena je sigurna luka što se jasno vidi na društvenim mreažama. Lepa pevačica ne krije da je konačno pronašla onog pravog.

Nova ljubav Danijele Martinović

ATA images

Nova ljubav Danijele Martinović – Nikad nije bila srećnija

– Josip i ja smo više od lepog para. Ali po pitanju privatnog života nisam baš vična pričanju, ali zaista sam izuzetno srećna.

Pročitajte Miroslav upoznao vanbračnog sina, ne zna se ko je bio emotivniji – Mirjana ispričala detalje susreta

– Josip je moja luka – rekla je pevačica za 24sata.hr. Nova ljubav Danijele Martinović oplemenila ju je nakon razvoda koji je bio bolan.

Hemija između javila se pre godinu dana kada je Danijela podnela prijavu za krađu identiteta preko interneta a čini se da je Josip sve što je Danijela oduvek priželjkivala.

Pročitajte Iznenadićete se – Danijela Martinović je pre Graša bila udata za ovog hrvatskog muzičara, koji vam je bolji frajer FOTO

Ljubav sa kriminalističkim inspektorom začeta je od prvog pogleda i čini se da je veza među njim aizuzetno jaka…

Nova ljubav Danijele Martinović

Ata images

Nova ljubav Danijele Martinović – Srodne duše su se srele

– Slučaj je brzo rešen, a potom je počela da se razvija naša priča. Sve je započelo jednim neplaniranim telefonskim pozivom, koji je očito morao da se dogodi. Kada smo se upoznali, provodili smo puno vremena u razgovoru i polako smo počeli da primećujemo da delimo iste vrednosti, poglede na život i svet oko sebe, čak i poneke snove – rekla je Martinovićeva nedavno za Gloriju.hr.

Pročitajte: Ostavio je i ubrzo oženio drugu, Petar Grašo otkrio u kakvim je danas odnosima sa Danijelom Martinović

Podsetimo, nakon razvoda od Danijele, Grašo je uplovio u brak sa Hanom Huljić, sa kojom je dobio i ćerku kojoj su dali ime Alba a nova ljubav Danijele Martinović učinila je da pevačica zaboravi na sve ružno.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images