Trudnoća Hane Huljić svet portal svet
Svet

November 22, 2023 13:15

By

Mislio sam da je Petar bolestan, a onda sam shvatio da mi ljubi ćerku: Tonči otkrio kako je saznao za Haninu vezu s Grašom

Petar Grašo i Tonči Huljić otkrili kakvi su porodični odnosi

Otkad se oženio Hanom Huljić, ćerkom Tončija Huljića, javnost sve više zanima kakav je odnos između Petra Graša i njegovog slvanog tasta. A, da su odnosi među muzičarima i više nego savršeni Petar Grašo i Tonči Huljić  otkrili su u najnovijoj epizodi “Knjazališta”, autora i voditelja Roberta Knjaza. U pomenutoj emisiji, kompozitor je između ostalog otkrio i kako je saznao za ljubav između njegove ćerke i pevača.

Petar Grašo i Tonči Huljić svet portal svet tabloid svet

Ata images

– Shvatio sam da se nešto događa između njega i moje kćeri kad on više nije imao primedbi. Dođemo u studio, snimimo pesmu i njemu je sve ok. Složi se sa mnom svaki put, nema problema, razgovori teku normalno. Mislio sam da mu je nešto. Da mora doktoru. Mislio sam da je bolestan – rekao je šaljivo Tonči.

Pročitajte Supruga Petra Graša 16 meseci posle rođenja ćerkice saopštila prelepe vesti – Alba više neće biti sama

Huljić je ranije izjavio da je Grašo loš primer za sve muževe.

– On je loš primer za sve muževe, čovek koji je toliko briljantan u kući, da su mi svi prijatelji koje sam doveo tamo sa ženama rekli da ih ne dovodim više tamo da to gledaju. Čovek stvarno kuva da je to neverovatno. Tako da mu ja nemam šta deliti savete, a i nema gore stvari nego kad se baka i deda previše petljaju, petljaj se koliko oni traže – ispričao je jednom prilikom Tonči kada su ga pitali da li daje savete Petru.

Petar Grašo i Tonči Huljić – odnos prepun humora

S obzirom na to da su Grašo i Tonči dugogodišnji prijatelji i saradnici, njihov odnos je i više od familijarnog, često zbijaju šale na račun jedan drugog, pa je smeh u njihovom društvu zagarantovan.

Petar Grašo i Tonči Huljić svet portal svet tabloid svet

Ata images

– Kakav je Tonči Huljić kao tast? Ja sam njemu odličan, a on je meni očajan – rekao je šaljivo Petar, pa dodao:

– Vređa me dok kuvam, govori da to sigurno neće biti dobro, onda kad ja to skuvam, sve pojede, sve popije, onda vi procenite ko je kome tu dobar – rekao je za “In Magazin” Grašo.

 

 

AUTOR: SVET

IZVOR: GLOSSY

FOTO: ATA IMAGES