Bolest Petra Graša
Svet

2 Avgusta, 2022 13:38

Bolest prekinula sreću u porodici Grašo: Petrova menadžerka potvrdila tužne vesti

Bolest Petra Graša prekinula radost

Neosporno je da brak Petra Graša i Hane Huljić prija novopečenim supružnicima i odskoro roditeljima devojčice Albe. Muzičar koji je dugo bilo zakleti neženja prolazi kroz novu neotkrivenu životnu etapu i lagano joj se prilagođava, a sve mu pada lakše uz osmehe njegove dve princeze. Ni slutio nije Grašo kakva će to ljubav oca i ćerke biti, niti je pomišljao da će mu devojčica koja neodoljivo podseća na mamu ukrsti srce do te mere da je u poslednje vreme zbog njeg muziku, svoju veliku ljubav, zapostavio.

Pročitajte: Petar Grašo ostavio Hanu – Sama izašla iz porodilišta s bebom u naručju, tužna i slomljena (foto) 

Bolest Petra Graša

Foto: Instagram Screenshot

Sve svoje vreme koje je šarmantni Hrvat ranije provodio u muzičkom studiju pripremajući za publiku nove projekte, sada troši na svoju naslednicu kojoj ispunjava sve želje, a shvativši da to nije najbolje rešenje na duže staze, jer mu se uskoro bliži i veliki beogradski koncert, odlučio je da napravi balans, što po svemu sudeći nije uspeo.

Pročitajte: Na svaki rođendan setiće se izdaje – Hana i Petar Grašo dokrajčili Danijelu Martinović 

Bolest Petra Graša

ATA/IMAGES

Budući da su ga profesionalne i roditeljske obaveze preokupirale, te da danima nije stizao da jede i spava kako dolikuje došlo je do premora te je Petar završio u bolnici, piše Story. Po priči njegove menadžerke Martine Podgorski drastično mu je pao imunitet, krvna slika se srozala te se u organizmu stvorio kolaps zbog čega su ga odvezli u obližnju kliniku gde su mu dali prvu pomoć.

Primio je vitaminsku injekciju te nema govora o nekim težim situacijama i bolnici – poručila je za medije njegova pomoćnica, čime je smirila Grašove fanove i sve one koji se nadaju njegovim nastupima.

Bolest Petra Graša

Instagram

Uz Graša je supruga Hana, koja nastoji da mu svojim šarmom povrati osmeh na lice.

IZVOR: STORY

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM