Supruga Petra Graša
Svet

2 августа, 2022 13:38

Bolest prekinula sreću u porodici Grašo: Petrova menadžerka potvrdila tužne vesti

Bolest Petra Graša prekinula radost

Neosporno je da brak Petra Graša i Hane Huljić prija novopečenim supružnicima i odskoro roditeljima devojčice Albe. Muzičar koji je dugo bilo zakleti neženja prolazi kroz novu neotkrivenu životnu etapu i lagano joj se prilagođava, a sve mu pada lakše uz osmehe njegove dve princeze. Ni slutio nije Grašo kakva će to ljubav oca i ćerke biti, niti je pomišljao da će mu devojčica koja neodoljivo podseća na mamu ukrsti srce do te mere da je u poslednje vreme zbog njeg muziku, svoju veliku ljubav, zapostavio.

Pročitajte: Petar Grašo ostavio Hanu – Sama izašla iz porodilišta s bebom u naručju, tužna i slomljena (foto) 

Bolest Petra Graša

Foto: Instagram Screenshot

Sve svoje vreme koje je šarmantni Hrvat ranije provodio u muzičkom studiju pripremajući za publiku nove projekte, sada troši na svoju naslednicu kojoj ispunjava sve želje, a shvativši da to nije najbolje rešenje na duže staze, jer mu se uskoro bliži i veliki beogradski koncert, odlučio je da napravi balans, što po svemu sudeći nije uspeo.

Pročitajte: Na svaki rođendan setiće se izdaje – Hana i Petar Grašo dokrajčili Danijelu Martinović 

Bolest Petra Graša

ATA/IMAGES

Budući da su ga profesionalne i roditeljske obaveze preokupirale, te da danima nije stizao da jede i spava kako dolikuje došlo je do premora te je Petar završio u bolnici, piše Story. Po priči njegove menadžerke Martine Podgorski drastično mu je pao imunitet, krvna slika se srozala te se u organizmu stvorio kolaps zbog čega su ga odvezli u obližnju kliniku gde su mu dali prvu pomoć.

Primio je vitaminsku injekciju te nema govora o nekim težim situacijama i bolnici – poručila je za medije njegova pomoćnica, čime je smirila Grašove fanove i sve one koji se nadaju njegovim nastupima.

Bolest Petra Graša

Instagram

Uz Graša je supruga Hana, koja nastoji da mu svojim šarmom povrati osmeh na lice.

Najnovije na portalu Marie Claire

IZVOR: STORY

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM