Tuga Danijele Martinović
Svet

26 јула, 2022 11:24

Na svaki rođendan setiće se izdaje: Hana i Petar Grašo dokrajčili Danijelu Martinović

Ćerka Hane i Petra Danijelu će zauvek sećati na ovaj dan 

Hana Huljić i Petar Grašo postali su roditelji devojčice Albe, a njen datum rođenja krije veliku tajnu. Tončijeva ćerka već je izašla iz porodilišta a posmatrajući Danijelin Instagram mnogi su došli do neverovatnog zaključka.

Pročitajte: Hana i Petar žive potpuno različite živote – Samo je ona ta koja vodi brigu o jednoj stvari

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hana Who (@hana.huljic)

Ćerka Hane i Petra – Sve je samo puka slučajnost

Ono što je u celoj priči zanimljivo je da je ime koje je odabrao bračni par Grašo, upravo ono ime koje je svome detetu htela da da Petrova bivša supruga, Danijela Martinović. Naime, ona je za IN Magazin 2014. godine rekla da joj je najveća želja da ona i Petar postanu roditelji te da su razgovarali o imenima za decu.

– Stvarno trenutno najveća želja u mom životu. Evo istinski se nadamo da ćemo se vrlo brzo radovati. Sin će biti Toni, to se zna, po Petrovom pokojnom dedi, a za curicu imamo dva imena, Alba ili Luce – rekla je tada ona i dodala:

– Stvarno trenutno najveća želja u mom životu. Evo, istinski se nadamo da ćemo se vrlo brzo radovati. Sin će biti Toni, to se zna, po Petrovom pokojnom dedi, a za curicu imamo dva imena, ili Luce, interesantno, potpuno su dijametralno različita pa će se možda ljudi iznenaditi. Luce, zato što mi je to pravo dalmatinsko i naše i moja pokojna baka je bila Luce, ali kad sam čula ime Alba, ja sam naprosto ostala tako uzbuđena zato što Alba na italijanskom znači zora, isto mi je to višeznačno, lepo i neobično, a opet nama blisko i drugačije – govorila je Danijela pre osam godina.

Pročitajte: Da li to Petar Grašo žali za prošlim vremenima: Otkrio u kakvim je odnosima s bivšom ženom

Kako bi sve bilo još bizarnije, mala Alba rodila se 17. jula dva dana nakon Danijelinog rođendana. Mnogi su ovo prokomentarisali kao neverovatnu slučajnost kao i da će se Martinovićeva svake godine na ovaj datum setiti „nemilosrdne izdaje“ koju su joj priredili Hana i Petar Grašo.

Pročitajte: Brak na prvom ispitu: Nakon što je oženio Hanu, Petar Grašo promenio ploču

Pre nekoliko dana Danijela je objavila sivnu romantičnu fotografiju kako uživa u zalasku Sunca i to uz emotivnu objavu:

– Trenutak po trenutak jednom će biti ceo život… Uživajte u trenutku jer svaki je trenutak, čarolija – glasio je Danijelin status u kom možemo da  naslutimo da joj teško zbog svega što se desilo u proteklom periodu.

Ipak, s druge strane, mnogi ipak spekulišu da Danijeli i Grašu nije bilo suđeno te da je pevač konačno našao svoju sreću pored mlade i lepe Hane Huljić s kojom sada svija porodično gnezdo.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram Screenshot