Scandal

17 фебруара, 2022 22:07

Žika ostao bez teksta! Evo s kim je uhvaćena njegova bivša supruga Dajana! (FOTO)

Dajana Paunović posle razvoda od Žike Jakšića pronašla je ljubav. Iako navodi da je nikad srećnija, i da je odnos koji ima sa novim izabranikom ostvarenje njenih snova, ovoga puta odabrala je da o svojoj ljubavi ćuti, pa je emotivni partner Dajane Paunović potpuna enigma za domaću javnost.

Ipak, sada se na trećoj goišnjici od smrti Šabana Šaulića, pojavila u pratnji misterioznog muškarca, i svi su se zapitali jedno – da li je on novi emotivni partner Dajane Paunović?

Ilda Šaulić i Dajana najbolje su drugarice i kume, a Dajana je već treću godinu za redom tu da i u najtežim trenucima podrži porodicu Šaulić.

Ipak, ovoga puta na Novo beogradsko groblje nije došla sama, već u pratnji javnosti nepoznatog muškarca. Da li je reč o dobrom prijatelju, ili je on ipak taj, vreme će pokazati.

Kako smo saznali od izvora bliskog Jakšiću, on je ostao iznenađen kad je saznao da postoji mogućnost da se Dajana na groblju pojavila u pratnji dečka, ali ne zato što on ima nešto protiv toga, nego zato što zna da Paunovićeva ne želi da javnost zna sa kim je u vezi.

PROČITAJTE: Severina u Beogradu uhvaćena u zagrljaju producenta! Otkrivamo da li se videla i sa Igorom! (FOTO)

Najnovije na portalu Marie Claire

FOTO: ATA IMAGES