Naslednica Hane i Petra Graša
Svet

February 21, 2024 17:00

By

Na svaki rođendan setiće se obmane: Hana i Petar Grašo pregazili Danijelu Martinović

Naslednica Hane i Petra Graša Danijelu će zauvek sećati na ovaj dan

Hana Huljić i Petar Grašo postali su roditelji devojčice Albe u julu 2022. godine, a njen datum rođenja krije veliku tajnu. Posmatrajući Danijelin Instagram mnogi su došli do neverovatnog zaključka. Naslednica Hane i Petra Graša učinila je mnogim asreću a ponajviše roditeljima…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hana Who (@hana.huljic)

Naslednica Hane i Petra Graša – Sve je samo puka slučajnost

Ono što je u celoj priči zanimljivo je da je ime koje je odabrao bračni par Grašo, upravo ono ime koje je svome detetu htela da da Petrova bivša supruga, Danijela Martinović. Naime, ona je za IN Magazin 2014. godine rekla da joj je najveća želja da ona i Petar postanu roditelji te da su razgovarali o imenima za decu.

– Stvarno trenutno najveća želja u mom životu. Evo istinski se nadamo da ćemo se vrlo brzo radovati. Sin će biti Toni, to se zna, po Petrovom pokojnom dedi, a za curicu imamo dva imena, Alba ili Luce – rekla je tada ona i dodala:

Naslednica Hane i Petra Graša

Foto: Ata Images

– Stvarno trenutno najveća želja u mom životu. Evo, istinski se nadamo da ćemo se vrlo brzo radovati. Sin će biti Toni, to se zna, po Petrovom pokojnom dedi, a za curicu imamo dva imena, ili Luce, interesantno, potpuno su dijametralno različita pa će se možda ljudi iznenaditi.

Pročitajte Da li to Petar Grašo žali za prošlim vremenima – Otkrio u kakvim je odnosima s bivšom ženom

– Luce, zato što mi je to pravo dalmatinsko i naše i moja pokojna baka je bila Luce, ali kad sam čula ime Alba, ja sam naprosto ostala tako uzbuđena zato što Alba na italijanskom znači zora, isto mi je to višeznačno, lepo i neobično, a opet nama blisko i drugačije – govorila je Danijela pre osam godina.

Naslednica Hane i Petra Graša rođena dva dana nakon Danijele

Kako bi sve bilo još bizarnije, mala Alba rodila se 17. jula dva dana nakon Danijelinog rođendana.

Pročitajte Brak na prvom ispitu – Nakon što je oženio Hanu, Petar Grašo promenio ploču

Mnogi su ovo prokomentarisali kao neverovatnu slučajnost kao i da će se Martinovićeva svake godine na ovaj datum setiti “nemilosrdne izdaje” koju su joj priredili Hana i Petar Grašo.

Pre par godina, Danijela je objavila sivnu romantičnu fotografiju kako uživa u zalasku Sunca i to uz emotivnu objavu:

Pročitajte Hana i Petar žive potpuno različite živote – Samo je ona ta koja vodi brigu o jednoj stvari

– Trenutak po trenutak jednom će biti ceo život… Uživajte u trenutku jer svaki je trenutak, čarolija – glasio je Danijelin status u kom možemo da  naslutimo da joj teško zbog svega što se desilo u proteklom periodu.

Ipak, s druge strane, mnogi ipak spekulišu da Danijeli i Grašu nije bilo suđeno te da je pevač konačno našao svoju sreću pored mlade i lepe Hane Huljić s kojom sada svija porodično gnezdo kao što je i Danijela svoju sreću pronašla pored Josipa Plavića.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images