ćerka dragane mirković
Svet

July 25, 2022 14:18

By

Nije uspela da ga sačuva: Velika istina o Draganinom sinu Marku

Sin Dragane Mirković je uzoran i primeran mlad momak

Marko Bijelić, sin Dragane Mirković, doskora je bio prilično misteriozan. Nije se eksponirao u medijima, niti je folk zvezda želela da previše pokazuje svoju decu, što je i razumljivo. Međutim, otkako je otvorio nalog na Instagramu Marko ne može da se odbrani od pripadnica lepšeg pola. Ima 22 godine i, moramo primetiti, prelep je momak. Sad nam je jasno zbog čega ga je mama toliko dugo čuvala od sveta…

Pročitajte: Stigla prinova – Dragana Mirković blista od sreće, ovo je baš dugo čekala (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by V̶E̶N̶O̶M̶ (@marko.vnm)

Budući da njegovi roditelji poseduju pravo bogatstvo, nekako se podrazumeva da Marko uživa u luksuzu. Ipak, time se ne hvali naročito. Jedina naznaka njegovog raskošnog života je vozni park. Strastveni ljubitelj brzih automobila u garaži ima nekoliko skupih četvorotočkaša i oni su jedino što pokazuje na društvenim mrežama. Dragana i Toni poklonili su svom sinu potpuno poverenje iako je, preptpostavljamo, strah zbog brzih automobila ranije bio sveprisutan.

Pročitajte: Dragana Mirković u strahu. Toni je loše – Ne zna kako da mu pomogne

 

View this post on Instagram

 

A post shared by V̶E̶N̶O̶M̶ (@marko.vnm)

Sin Dragane Mirković izuzetno je odgovaran mlad momak, pa strahu i panici mesta nema.

Svojim ljubimcima posvećuje se kad god ima vremena, jer je visoko obrazovanje prioritet. Studira na prestižnom SAE Institutu, koji postoji i u Beču, gde Dragana Mirković živi sa suprugom i decom. Reč je o najvećem svetskom privatnom koledžu u oblasti medija, audio i filmske produkcije. To objašnjava zbog čega u opisu Markovog profila stoji samo jedna reč – umetnik, piše Espreso. 

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić