Manuela Bijelić
OD NJE JE NASLEDILA LEPOTU

27 Juna, 2022 18:30

Neverovatna sličnost: Evo na koga liči Manuela, ćerka Dragane Mirković (FOTO)

Manuela Bijelić, ćerka pevačice Dragane Mirković dugo se krila od javnosti, no nedavno je otvorila Instagram profil i svi su konačno imali priliku da vide kako ona izgleda.

Manuela Bijelić je Draganina kopija

S obzirom na to da se u medijima nisu pojavljivali od detinjstva, mnogi su na najružniji način komentarisali pevačicinu odluku da decu drži podalje od javnosti. Pa, su se često mogli pročitati komentari tipa „krije ih verovatno zato što nisu za pokazivanje“, ili „kriju se zato što su ružni“. Međutim, pre nekoliko dana, kada su Manuela i Marko sami odlučili da „izađu iz anonimnosti“ usledio je šok. Pevačicina deca ne da nisu ružna, nego bi se moglo reći da su oboje vanserijski lepi.

Pročitajte: Manuela Bijelić proslavila rođendan – Jedna fotografija i čestitka su joj ulepšali dan (FOTO)Manuela Bijelić - ćerka dragane mirković

No, mnogi su se zapitali na koga liče ovi lepotani, očigledno zaboravljajući kako je Dragana izgledala na početku svoje karijere. A, upravo fotografija iz pevačicine mladosti govori kolika je sličnosti između nje i ćerke.

Manuela Bijelić

Instagram foto.nostalgija

Manuela Bijelić učinila roditelje ponosnim

Manuela Bijelić je upravo diplomirala i tako po ko zna koji put svoje roditelje učinila ponosnim.

Pevačica je inače oduvek isticala da je veoma ponosna na svoju decu, te da su oni veoma skromni i vredni ljudi.

Dragana i Toni su i ovaj, kao i sve prethodne ćerkine uspehe, nagradili poklonom, kojim se Manuela pohvalila na Instagramu.

AUTOR: SVET

FOTO: INSTAGRAM