Stajling Manuele Bijelić
ekskluzivno

23 септембра, 2022 20:45

On je krivac za prsten na njenoj ruci: Upoznajte Martina, dečka Manuele Bijelić, kako će mama Dragana reagovati kada joj saopšte ovo? (foto)

Ćerka Dragane Mirković se verila- bruji „Instagram“

Tek nedavno smo mogli da upoznamo decu proslavljene pevačice, Dragane Mirković. Marko i Manuela Bijelić dugo nisu želeli da se javno pojavljuju, baš zbog popularnosti majke. Međutim, nisu odoleli društvenim mrežama, te tako su oboje otvorili naloge na „Instagramu“ gde sada redovno obaveštavaju svoje pratioce o raznim životnim situacijama.

Pročitajte: Upoznajte Manuelu – Ćerka Dragane Mirković je prava lepotica i više se ne krije od javnosti (FOTO)

Deca Dragane Mirković

Te tako, mogli smo primetiti da je Marko obožavatelj skupih automobila, i da u svom vlasništvu ima više skupocenih modela najnovijih četvorotočkaša. Dok se njegova sestra nedavno pohvalila diplomom, na šta su posebno ponosni Dragana i Toni.

O lepoti Manuele Bijelić bespotrebno je pričati, s obzirom da je često upoređuju sa najlepšim glumicama današnjice, a ono što intrigira javnost je ko je ukrao njeno srce? Ćerka Dragane Mirković emotivni život ljubomorno krije od očiju javnosti, ono što je poznato da je u vezi sa izvesnim Martinom, zgodnim mladim pevačem, a jedan detalj ipak je odao da joj u njihovoj ljubavi cvetaju ruže.

Ćerka Dragane Mirković se verila sa njim?

Dečko Manuele Bijelić

 

Naime, Manuela je najnovijom objavom na „Instagramu“ napravila opštu pometnju. Fotografija naizgled obična, selfi u ogledalu, međutim kad bolje pogledate, imaćete šta i da vidite. Skupoceni dijamantski prsten sija na njenoj ruci, a ona ga je dodatno istakla u prvi plan.

Pročitajte: Okršaj Cecine i Draganine ćerke – Anastasija i Manuela nastavljaju ono što su njihove majke započele

Ćerka Dragane Mirković

Foto: Instagram

Njeni pratioci su odmah počeli da nagađaju da li je u pitanju veridba ili poklon od neke drage osobe, a Bijelićeva do danas nije želela da otkrije o čemu se radi. Šta mama Dragana kaže na ovaj prsten, ostaje nam da vidimo, a u jedno smo sigurni – kada se Manuela bude udavala, to će biti za pamćenje.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram