Marko Bijelić
Svet

15 Avgusta, 2022 13:45

Do sada ste ga samo gledali, a sad je odlučio i da progovori: Sin Dragane Mirković otkrio neke stvari o sebi i slavnoj majci

Marko Bijelić u poslednja dva meseca glavna je tema svih medija. Zgodan, lep, bogat i fino vaspitan,sin folk dive Dragane Mirković dugo je bio totalna nepoznanica, ali u poslednje vreme ne može da se odbrani od obožavateljki. Pošto je i sam shvatio da bi „odbrana i zaštita“ od fanova bila nemoguća misija, odlučio je da im se približi i otkrije nešto više o sebi.

Pročitajte: Marko više ništa ne krije – Sin Dragane Mirković pokazao devojku 

Marko Bijelić

instagram

Odgovarajući na njihova pitanja na Instagramu, Marko je prvo istakao da je srećan i da je beskrajno ponosan na svoju majku, a saznali smo i da osim srpskog tečno govori još dva jezika, engleski i nemački.

Studira muzički biznis i muzika će definitivno biti nešto čime će se baviti u budućnosti, mada ostavlja prostor i za trgovinu automobilima, koji su mu takođe velika strast. Posebno oni koji izlaze iz fabrike „Ferari“.

Marko Bijelić

Omiljena Draganina pesma mu je…

U slobodno vreme prati „Formulu 1“, trenira boks, sluša muziku („drill“ i „afro trap“, narodnu samo na žurkama), gleda serije (od domaćih je „Južni vetar“ bez premca). Njegova omiljena mamina pesma je „Pečat na usnama“, ali kada je o pevanju reč, sestra Manuela je, priznaje, nasledila više talenta.

Pročitajte: Pevačica puca od ponosa – Dragana Mirković prvi put na koncertu sa sinom (foto i video) 

Marko Bijelić

Otkrio je da je rođen u znaku Ribe i da ga privlače skromne i prirodne devojke. Pošto nije rekao da li je trenutno zauzet, obožavateljke bi mogle da iskoriste priliku… Pod uslovom da su skromne i prirodne, piše Hello!

Marko Bijelić

IZVOR: HELLO!

FOTO: INSTAGRAM