Objava Tonija Bijelića svet novine svet portal
Svet

April 17, 2024 15:45

By

Oglasio se Toni putem mreža i otkrio da li vreme provodi s Melinom, ovo je prava istina FOTO

Objava Tonija Bijelića otkrila istinu o putovanju i Melini

Danas je procurila vest da su Toni i Melina na istoj destinaciji u Monaku ali sve pod pretpostavkom. Budući da ovih dana spekulacije ne prestaju, naciji je dovoljan bilo kakav šlagvort kako bi se trač pretvorio u špansku sapunicu. Međutim, objava Tonija Bijelića o Melini Džinović i Monaku otkriva istinu.

Objava Tonija Bijelića svet novine svet portal

ATA images

Objava Tonija Bijelića – Sve je laž 

Dok Dragana Mirković o uskoro bivšem suprugu Toniju Bijeliću, ne želi da iznosi previše informacija, već samo ne skriva koliko joj je teško pala cela porodična situacija, Haris Džinović neretko u intervjuima govori o bivšoj supruzi Melini.

Pročitajte Priznajem, ne volim je, imam samo jednu želju – Gudeljeva sestra prvi put progovorila za srpske medije

Sada je fotografija Tonija Bijelića pokrenula nova govorkanja…

Objava Tonija Bijelića svet novine svet portal

ATA images

Objava Tonija Bijelića – Suprug Dragane Mirković se ipak oglasio iako je sve bila pretpostavka 

Naime, kako se pisalo Melina je nakon brojnih spekulacija napustila Srbiju, spakovala kofere i kako prenose beogradski mediji otputovala u Monako, gde se nalazi već neko izvesno vreme.

Pročitajte Drama, pevaču oduzeli pištolj, Haris Džinović o upadu Meline u vilu na Senjaku – Rekla je da ima ovo pravo…

Interesantno je da je i Toni otišao na istu destinaciju, odakle je objavio fotografiju, pa su se tako bivši partneri zajedno našli na istoj lokaciji, a da li su se i sreli u Monaku, ostalo je nepoznato te je fotografija Tonija Bijelića ostala nerazjašnjena u tom trenutku.

Objava Tonija Bijelića svet novine svet portal

Whats APP

Sada je objava Tonija Bijelića sve objasnila – ne postoji nikakva tajna veza između njega i Melina a bivši suprug Dragane Mirković iskoristio je priliku da kaže da je sve puka laž…

Podsećanja radi, pre nekoliko dana Dragana Mirković obavestila je javnost saopštenjem da je njen brak sa Tonijem došao do kraja.

– Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osećam moralnu obavezu da se danas obratim celokupnoj javnosti  piše Kurir.

Objava Tonija Bijelića svet novine svet portal

ATA images

– Sa žaljenjem moram da vas obavestim da sam predala zahtev za razvod braka.Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio, svo to vreme mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali.

Pročitajte Dragana Mirković pomera granice humanosti – Emotivnim rečima otpočela je turneju, a ono što je uradila niko pre nje nije

– Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činim svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak.

Objava Tonija Bijelića svet novine svet portal

Instagram

– Ja svakako ostajem dosledna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem verna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje dece i nekome sa kim sam provela mnogo lepih godina.

Pročitajte Svako na svoju stranu – Dragana Mirković na najvažniji put krenula sama a za sledeću godinu ima neobičnu želju

– Zbog svega toga, ovo je moje jedino obraćanje povodom svega, medijima se zahvaljujem na dosadašnjoj saradnji, i molim vas da poštujete ovu odluku i da ne povećavate težinu trenutka kroz koji cela naša porodica prolazi.

Objava Tonija Bijelića svet novine svet portal

Instagram

– U nadi da ću vam se sledeći put javiti sa mnogo lepšim vestima, unapred se zahvaljujem na razumevanju – napisala je Dragana.

Pročitajte Lep je kao Bog, ali šta proživljava zbog sina Dragana Mirković krije od svih

– U otvorenom obraćanju muzička zvezda ostala je dosledna da ne iznosi detalje svoje intime u javnost, kao što ni tokom četiri decenije karijere nikada nije činila, a i Toni Bijelić je zasad ostao nedostupan za izjave, što čini da deluje da su oboje odlučili da zadrže dostojanstvo i sačuvaju svoju porodicu na sve moguće načine – glasilo je saopštenje.