Frizura Hane Huljić
Svet

November 13, 2023 10:15

By

Hana Huljić presrećna u rukama drugog, Petar Grašo muški prihvatio njen potez

Frizura Hane Huljić nikad lepša

Petar Grašo jedini je čovek u životu prelepe Hane, ali moramo priznati da nijedna žena nije toliko srećna kao u rukama profesionalnog frizera. Frizura Hane Huljić to i dokazuje… Mlada mama, koja je pre skoro godinu i po dana na svet donela ćerku Albu, razbila je sve stereotipe. Umesto tamnih podočnjaka i kose vezane u punđu, Hana Huljić, sveže isfenirana i blago našminkana zrači.

Frizura Hane Huljić

Instagram

Frizura Hane Huljić nikad lepša, frizer je zaslužan za ovu promenu

Izgled Hane Huljić promenio se, jer je mlada mama poželela da osveži svoju frizuru.

Pročitajte Nećete je prepoznati – Hana Huljić se u trudnoći odlučila na drastičnu promenu izgleda (FOTO)

Dugu kosu osečila je svetlim prameovima, a prirodne lokne po kojima je prepoznatljiva zamenila je holivudskim.

Frizura Hane Huljić

Foto: Instagram

Da joj brak i majčinstvo prijaju jasno je po širokom osmehu a njenom licu.

Pročitajte Supruga Petra Graša 16 meseci posle rođenja ćerkice saopštila prelepe vesti – Alba više neće biti sama (foto)

A promena na koju se odlučila porala je brojne simpatije, kao i njena vitka linija, koju je nakon osam meseci potpuno vratila na devojačku, pisao je ranije Story.

Frizura Hane Huljić

Ata images

Danijela Martinović je posle raskida sa Grašom takođe procvetala, pa je javnost napravila šalu da Petar na obe pevačice utiče pozitivno samo u različitim životnim aspektima.

Frizura Hane Huljić

Instagram

Ipak, o život Petra i Hnae malo se zna a pevač je objasnio i zbog čega… Nedavno izjavio i da mu novinski napisi ne prijaju otkako se saznalo da je u vezi sa Hanom.

— Hana i ja živimo decentno svoj život, ne delimo privatne detalje s javnošću i to verovatno još više intrigira medije željne senzacije. Zabavno nam je kako smo zapravo postali medijska lovina, a nismo prstom makli po tom pitanju. Ne opterećujemo se ni najmanje, zabavljaju nas svi ti napisi i naslovnice bombastičnih naslova i tankih sadržaja. Najviše nas je nasmejala vest da smo postali hrvatski “Megan i Hari”— rekao je Grašo i istakao:

Pročitajte Ostavio suprugu i drugoj napravio dete – Opšti haos u životu mlade pevačice, u porodici tuga i očajanje

— Meni je uvek bilo važno da ne gnjavim ljude nebitnim sitnicama i da im muzika bude jedino što ih zanima vezano uz mene, a i Hana je slična osoba. Uprkos tome u potpuno smo suprotnim situacijama. Mediji su tu da pišu, mi smo tu da živimo i to je krug koji se neprestano vrti — ispričao je Petar Grašo ranije za hrvatske medije.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images