Svet

July 31, 2023 19:30

By

Ostavio suprugu i drugoj napravio dete: Opšti haos u životu mlade pevačice, u porodici tuga i očajanje

Ljubav Danijele Martinović i Graša nije opstala 

Danijela Martinović i Petar Grašoposle više od dve decenije zajedničkog životastavili su tačku na svoju ljubav i zajednički život. Međutim, poznati pevač nije dugo samovao te je svoju sreću veoma brzo pronašao u romansi sa četrnaest godina mlađom partnerkom Hanom Huljić, ćerkom svog saradnika i dobrog prijatelja, tekstopisca i muzičara Tončija Huljića.

Pročitajte S Grašom nije bilo moguće – Danijela Martinović ostvarila svoju najveću želju, ljubav je začeta

Ljubav Danijele Martinović i Graša

Foto: Instagram

Pevač i njegova mlađa partenerka vezu su započeli jeseni 2021. godine a i informacija da će postati roditelji ubrzo je došla. Srećne vesti je potvrdila i buduća mama, ali nije želela da otkriva puno detalja.

Informacija je tačna, srećni smo i uzbuđeni, ali ništa drugo ne bih komentarisala, volela bih da neke stvari ostanu naša privatnost – izjavila je tada Hana Huljić za “Jutarnji list”.

Pročitajte SREĆA stigla u 51. godini, nikad nije kasno – Danijela Martinović podelila PRELEPE VESTI, na licu osmeh i suze radosnice (FOTO)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hana Who (@hana.huljic)

Vest o raskidu Martinovićeve i Graše bila je glavna vest u regionu, te postoje razne spekulacije na ovu temu, no Martinovićka je prvi put prokomentarisala raskid za magazin “Gloria”, u kojem istakla da je veza sa Grašom “lepa prošlost”.

– Ne možete izbeći trenutak koji je neizbežan – rekla je pevačica.

Pročitajte Petar Grašo napustio Hanu i ćerku zbog poznate pevačice – Nije ih video više od mesec dana…

Petar Grašo sa Danijelom Martinović smišljao imena za decu

S obzirom da je ovo goruća tema u regionu, osvrnuli smo se na prošlost kada je Danijela Martinović otkrila kako su tokom zajedničkog života ona i Grašo smišljali imena dok su maštali o deci. Pevačica nikada nije krila kako ima želju da se ostvari u ulozi majke, a jednom prilikom je i otkrila i kako su nekada ona i Grašo smišljali imena…

– Imali smo nekoliko varijanti. Ako bude muško, biće Toni po Petrovom dedi, a ako bude devojčica, biće Luce. To je pravo dalmatinsko ime, a tako se zvala i moja baka. Imamo i opciju Alba, što na italijanskom znači ”zora”,-rekla je tada Danijela.

Pročitajte Sve je kao nekad – Danijela Martinović objavila sliku na kojoj je suprug ljubi, Hana će poludeti FOTO

Ljubav Danijele Martinović i Graša

Naime, Grašo i Danijela upoznali su se 1995. godine na takmičenju za hrvatsku pesmu “Evrovizije”, kada je pevačica imala 24 godine, a Petar tek 19 godina. Nakon dve godine prijateljstva započeli su vezu, a nešto kasnije i zajednički život. Iako nikada nisu stali pred oltar, svoju ljubav su krunisali razumevanjem, poštovanjem i emocijama. Često su isticali kako se venčanjem ne opterećuju te da je od “papira” jača ljubav koja ih godinama povezuje.  Nakon nekog vremena koje je provela u tišini Danijela je o prekidu veze sa Grašom izjavila kako “uči leteti”, ali i da otvara novo životno poglavlje

Pročitajte Danijela Martinović plače od sreće, ovaj trenutak je godinama čekala

Ljubav Danijele Martinović i Graša

Ata images

 -Vrlo neobično iskustvo, učim leteti. Sloboda je reč koju jako volim i koja je višedimenzionalna. Mislim da je najvažniji onaj osećaj slobode unutar nas samih. Ja sam težila toj svojoj slobodi unutar sebe, što znači u svemu biti zaista sebi verna – izjavila je Danijela.

Veoma je interesantna činjenica kako je prvom susretu Petra i Danijele doprinela pesma “Nostalgija” s kojom je Danijela tada i pobedila na takmičenju za pesmu “Evrovizije”, a koju je za nju  priredio bračni par Huljić, sada već Grašini budući tast i tašta. 

Pročitajte Kada je pomislila da je pronašla sreću, srce je ponovo slomljeno – Danijela Martinović ostavljena u suzama 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Petar Grašo (@petargrasoofficial)

Podsećamo, najdugovečnija romansa hrvatske muzičke scene između Petra Graše i Danijele Martinović razišla se posle 24 godine zajedničkog života.  

Poznati pevač u srećnom je braku sa Hanom, Tončijevom ćerkom i sve vreme uspešnoj odolevaju raznim spekulacijama o njihovoj ljubavi…

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images