Danijela Martinović žrtva internet
Svet

June 16, 2023 20:45

By

Sve je kao nekad: Danijela Martinović objavila sliku na kojoj je suprug ljubi, Hana će poludeti FOTO

Novi dečko Danijele Martinović je obožava

Prvi javni poljubac Danijele Martinović i Josipa Plavića dogodio se na promociji njene knjige “Tuširanje duše”.

Pročitajte Danijela Martinović plače od sreće, ovaj trenutak je godinama čekala

Novi dečko Danijele Martinović

Ata images

Ovaj par oduševio je javnost u regionu, ne samo ovom “slatkom” potvrdom ljubavi, već svojim skladom i podrškom koju jedno drugom pružaju.

Naime, novi dečko Danijele Martinović svojim dolaskom u njen život, zalečio je slomljeno srce i na lice pevačice vratio osmeh. Uz to, od prvog dana, ne dozvoljava da u ma čemu što radi bude sama.

Pročitajte Kada je pomislila da je pronašla sreću, srce je ponovo slomljeno – Danijela Martinović ostavljena u suzama 

Nova ljubav Danijele Martinović njena je velika podrška

Inspektor Josip Plavić učestvovao je i u organizaciji ovog, za Danijelu tako važnog događaja, pa je promocija romana održana u paintball klubu, koji je Josip osnovao sa prijateljima.

Prvi javni poljubac Danijele Martinović i Josipa Plavića videla je i njena majka Ivanka, koja je blistala od ponosa na promociji ćerkine knjige, a po širokom osmehu na njenom licu, čini se da je zadovoljna i svojim novim zetom.

Pročitajte SREĆA stigla u 51. godini, nikad nije kasno – Danijela Martinović podelila PRELEPE VESTI, na licu osmeh i suze radosnice (FOTO)

Kako je vezu dugu dve i po decenije pre dve godine prekinula, Danijela je jedno vreme svoj život čuvala daleko od radoznalih pogleda, a sada, kada je izborom emotivnog partnera definitivno zadovoljna, odlučila je da svoju ljubav obelodani, a posebno joj je važno bilo da se njen izabranik dopadne njenoj mami, piše Story.

AUTOR: SVET

IZVOR: Story

FOTO: ATA images