Sreća Danijele Martinović
Svet

May 21, 2023 17:30

By

Kada je pomislila da je pronašla sreću, srce je ponovo slomljeno: Danijela Martinović ostavljena u suzama

Tuga Danijele Martinović nemerljiva je

Kada je pre dve godine u javnost dospela vest da su Petar Grašo i Danijela Martinović stavili tačku na ljubav dugu 25 godina, malo je reći da su svi bili šokirani. Pevački par živeo je povučenim životom, ali je njihova emocija bila ideal mnogima, zato su i važili za jedan od najskladnijih parova u regionu. Međutim, čini se da je njihova sreća ipak pored drugih ljudi…

Pročitajte: S Grašom nije bilo moguće – Danijela Martinović ostvarila svoju najveću želju, ljubav je začeta

Tuga Danijele Martinović

Foto: Ata images

Pop zvezda i vlasnica brojnih hitova se u početku nije mnogo oglašavala, u medijima su se pojavljivale njene stare izjave, najpre, po pitanju majčinstva, a to da li je i u kojoj meri ona zapravo tužna zbog bivšeg i njegove nove izabranice saznavalo se na osnovu njenog ponašanja u javnosti.Sve to mogao je i najverovatnije je bio samo privid sreće i zadovoljstva jer tuga Danijele Martinović nije mogla biti mala, ali ga je očigledno bilo potrebno skriti.

Pročitajte: Za sreću nikad nije kasno – Danijela Martinović u šestoj deceniji objavila najlepše vesti FOTO

Tuga Danijele Martinović

Ata images

Iako je sigurno za Danijelu jedan od najvećih životnih udaraca bilo saznanje da će Grašo dobiti dete sa petnaest godina mlađom Hanom Huljić, hrvatska pevačica imala je bezmalo dosta lomova tokom karijere u kojima kao i u ovoj situaciji nije znala kako da se ponaša. Jedan od prelomnih trenutaka za nju dogodio se kada je napuštala grupu Magazin. Ljudi su je obožavali u sklopu benda zbog čega se rodila sumnja hoće li je voleti i kao solo pevačicu.

Pročitajte: Pa ona cveta – Danijela Martinović uslikana sa novim dečkom, mnogo je bolji frajer od Graša FOTO

Tuga Danijele Martinović

Instagram

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images