Sreća Danijele Martinović
Svet

March 29, 2023 15:15

By

Za sreću nikad nije kasno: Danijela Martinović u šestoj deceniji objavila najlepše vesti FOTO

Udaje se Danijela Martinović za policajca Josipa Plavića, spekulišu mediji

Kada su Petar Grašo i Danijela Martinović raskinuli posle dve i po decenije ljubavi, čini se kao da je čitava javnost regiona izgubila veru u pravu ljubav. Pevački par godinama je važio za jedan od najskladnijih, pa tako njihov razlaz mnogima je teško pao.

Pročitajte: Doživela sudbinu Danijele Martinović – U životu Hane Huljić Grašo je prošlost, srce ne bira FOTO

Udaje se Danijela Martinović

Foto: Ata images

O razlozima rastanka nisu želeli da govore za medije, a splitski pevač ubrzo je sreću pronašao pored 15 godina mlađe izabranice, Hane Huljić koja mu je prošlog jula podarila ćerkicu Albu. Nedugo nakon njega i Danijela Martinović pronašla je svoju sreću i mirnu luku u zagrljaju kriminalističkog inspektora Josipa Plavića. Par se upoznao pre otprilike godinu dana, kada je advokatica u ime hrvatske pevačice podnela prijavu za krađu identiteta preko interneta.

Pročitajte: Pa ona cveta – Danijela Martinović uslikana sa novim dečkom, mnogo je bolji frajer od Graša FOTO

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gloria.hr (@gloria.hr)

‒ Slučaj je brzo rešen, a potom je počela da se razvija naša priča. Sve je započelo jednim neplaniranim telefonskim pozivom, koji je očito morao da se dogodi. Kada smo se upoznali, provodili smo puno vremena u razgovoru i polako smo počeli da primećujemo da delimo iste vrednosti, poglede na život i svet oko sebe, čak i poneke snove – ispričala je Danijela nedavno za hrvatsku Gloriju.

Pevačica se očigledno vodi onom izrekom da sreća nije da se krije, pa tako uživa u ljubavi sa novim izabranikom, što je podstaklo šuškanja da su oni emotivnu vezu podigli na viši nivo. Naime, Danijela se nedavno pojavila na otvaranju jedne prodavnice u Dalmaciji, kada je na njenoj ruci primećen tajanstveni biserni prsten. Obožavaoci su odmah pomislili da udaje se Danijela Martinović.

Pročitajte: Ostavio je i ubrzo oženio drugu, Petar Grašo otkrio u kakvim je danas odnosima sa Danijelom Martinović

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @showbizz_fotke

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images