Danijela Martinović
Svet

April 17, 2023 19:30

By

S Grašom nije bilo moguće: Danijela Martinović ostvarila svoju najveću želju, ljubav je začeta

Danijela Martinović uživa u novoj ljubavi 

Pevačica izuzetnog glasa, stasa i energija, Danijela Martinović je nakon rastanka od Petra Graša uplovila u vezu sa kriminalističkim inspektorom Josipom Plavićem.

Pročitajte: Pa ona cveta – Danijela Martinović uslikana sa novim dečkom, mnogo je bolji frajer od Graša FOTO

Danijela Martinović 

Ata images

– Josip i ja smo više od lepog para. Ali po pitanju privatnog života nisam baš vična pričanju, ali zaista sam izuzetno srećna. Josip je moja luka – rekla je pevačica za 24sata.hr.

Pročitajte: Iznenadićete se – Danijela Martinović je pre Graša bila udata za ovog hrvatskog muzičara, koji vam je bolji frajer FOTO

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gloria.hr (@gloria.hr)

Hemija između javila se pre godinu dana kada je Danijela podnela prijavu za krađu identiteta preko interneta a čini se da je Josip sve što je Danijela oduvek priželjkivala. LJubav sa kriminalističkim inspektorom začeta je od prvog pogleda i čini se da je veza među njim aizuzetno jaka…

Pročitajte: Ostavio je i ubrzo oženio drugu, Petar Grašo otkrio u kakvim je danas odnosima sa Danijelom Martinović

Danijela Martinović 

– Slučaj je brzo rešen, a potom je počela da se razvija naša priča. Sve je započelo jednim neplaniranim telefonskim pozivom, koji je očito morao da se dogodi. Kada smo se upoznali, provodili smo puno vremena u razgovoru i polako smo počeli da primećujemo da delimo iste vrednosti, poglede na život i svet oko sebe, čak i poneke snove – rekla je Martinovićeva nedavno za Gloriju.hr.

Podsetimo, nakon razvoda od Danijele, Grašo je uplovio u brak sa Hanom Huljić, sa kojom je dobio i ćerku kojoj su dali ime Alba.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images