Star

February 14, 2022 11:00

By

Bivša zadrugarka hitno operisana! Golubović prolazi kroz pakao: “Mogao sam i Kristinu da izgubim!”

Pevačica i nekadašnja zadrugarka Kristina Spalević pvih dana prolazi kroz pravi životni pakao. Bivša rijaliti učesnica hitno je operisana zbog problema sa slepim crevom, a sada se, tim povodom, oglasio i njen verenik, Kristijan Golubović, i otkrio nove detalje o njenom zdravstvenom stanju.

kristijan golubovic i kristina spalevic

RAJKO RISTIĆ

Naime, Kristina Spalević je pre dve nedelje izgubila bebu, a sada je u bolnici završila zbog, kako Golubović kaže, gangrene slepog creva.

Pročitajte: Kristina Spalević OTKRILA: Kristijan dok je živ neće mi oprostiti vezu sa Carem!

– Treći dan i treću noć ne spavam. Prepariran sam, osećam se kao zombi. Stalno sam u bolnici, uz Kristinu sam, proveo sam tamo 11 sati. Došao sam do kuće, pa se vraćam kod nje, da je vidim makar na minut – počeo je priču Kristijan Golubović za “Pink.rs”.

ATA/IMAGES

– Kristina je imala gangrenu slepog creva. To niko od lekara nije video na vreme – ni ginekolozi, ni hirurzi. Gangrena joj je izvrnula celo slepo crevo, bilo je nabijeno iza bubrega. Spustila se krv iz creva do karlice i nastao je haos. Lekar mi je rekao da bih ostao i bez Kristine da je slepo crevo puklo i da je dobila sepsu. U zadnjem momentu smo se javili. Ne samo da bismo izgubili dete, nego i nju… Odmah je operisana, bila je tri sata u operacionoj sali, zatim su je prebacili na intenzivnu. Kad sam došao video sam da ima i cevčicu u nosu i da je na kiseoniku, ima dve braunile u ruci, izgleda baš loše. Ona je stabilno sada, ali je sve ovo loše podnela, Kristina je jaka kao bik, ali ovo je strašno šta joj se sve izdešavalo – rekao je on.

Televizijska ličnost i momak sa druge strane zakona, Kristijan Golubović , ovih dana, prolazi kroz težak periodu u svom životu. Podsetimo, Kristina je tokom trudnoće imala korona virus, a nakon toga, ona i Golubović saopštili su da su izgubili bebu.

Pročitajte: Plaćala alimentaciju od 80. 000!? Evo kako je Snežana Đurišić pomagala svom dečku kada je dobio dete sa studentkinjom!

AUTOR: STAR

FOTO: RAJKO RISTIĆ/ATA/IMAGES/PRINTSCREEN/INSTAGRAM