tamara djuric vencanje
Scandal

January 20, 2022 22:00

By

NESVAKIDAŠNJI POKLON TAMARE ĐURIĆ: Ovo nema nijedno dete!

Starleta Tamara Đurić navodno je odlučila da pokloni svojoj mezimici nesvakidašnji poklon, i da za to izdvoji čak 500. 000 evra. Kako nije tajna da ne štedi novac kada je njena mezimica u pitanju, starleta je sada odlučila da ode korak dalje i da svojoj mezimici pokloni nešto što nijedno dete do sada nije dobilo.

tamara djuric vencanje

RAJKO RISTIĆ

Podsećamo, Tamara Đurić je izgovorila sudbonosno “da” ocu svoje ćerke Tamare, Nikoli Kačareviću, u Hramu Svetog Save, a cermoniju su upriličili za najužu porodicu i prijatelje. Starleta je umesto venčanice, izabrala beli komplet, haljinu, koju je ukombinovala i sa belim šeširom, a svoju naslednicu  tada je obukla u belu pufnastu haljinicu.

tamara djuric vencanje

RAJKO RISTIĆ

Nakon što se Tamara pred Bogom zavetovala Nikoli na večnu ljubav, usledio je poljubac, a onda i čestitke. Mladencima je među prvima čestitao Tamarin bivši Dejan Palić Makarona, koji je takođe bio pozvan i sve vreme bio vidno raspoložen. Pored venčanja, starleta je krstila svoju naslednicu, kojoj je ime dala po sebi.

ATA/IMAGES

Kako saznajemo a domaći mediji prenose  Tamara na svom placu u Malom Mokrom Lugu otvara veliki vrtić i igraonicu za decu. Kako izvor za medije tvrdi vrtić će biti javnog tipa, ali celu igraonicu rešila je da pokloni svojoj naslednici.

NESVAKIDAŠNJI POKLON TAMARE ĐURIĆ!

Starleta je od samog porođaja ćerku obasipala skupocenim poklonima, od skupih krpica, pa do potpuno novog mercedesa, ali ovo je do sada zasigurno najveći i najskuplji. Kako se šuška, za ovu investiciju starleta je odvojila poreko 500.000 evra, a otvaranje se očekuje krajem marta, a tim povodom za jedan domaći medij oglasila se i Tamara Đurić.

– Ne znam kako ste to uspeli da saznate, ali kad me već pitate da istina je. Postala sam vlasnica jednog placa na toj lokaciji i rešila sam da uložim novac u vrtić ali i u igraonicu za decu. O ciframa nikad nisam govorila to znate i sami, ali da u pitanju je velika svota novca koju sam uložila. S obzirom da imam dete i da imam iskustva sa privatnim biznisom, ovo je bilo više nego logično da uradim. Privatan vrtić za sve mališane, a što se tiče igraonice videćemo, neka za sada ostane tako kako ste čuli, a možda na kraju i ne bude tako – izjavila je Tamara kroz smeh za “Informer”.

ATA/IMAGES

Pročitajte: Borba za 20 miliona! Emina i Mustafa danas na sudu! Besna pevačica traži polovinu svega!

AUTOR: SCANDAL!

FOTO: RAJKO RISTIĆ/ATA/IMAGES