Izgled Tamare Đurić
Svet

September 20, 2023 09:00

By

Nova promena Tamare Đurić nema veze s operacijom na licu, sada je korigovala nešto drugo FOTO

Izgled Tamare Đurić sada je drugačiji

Iako je svoj lični opis potpuno promenila, Tamara Đurić nikad nije odstupala od svoje duge, crne kose. Međutim, kako se trendovi menjaju tako se menju i afiniteti pa je starleta ipak odlučila i da uvede određene promene.

Izgled Tamare Đurić

Instagram

Naime, zgodna crnka ostala je verna svojoj boji ali ne i dužini kose. Tamara je putem Instagram storija pokazala da je svoju dugu kosu ošišala skroz na paž. I dok su mnogi pohvalili njenu novu frizuru, te da izgleda dosta ozbiljnije i otmenije ovako ošišana, ima i onih kojima se novi izgled Tamare Đurić ne dopada.

Pročitajte Brada nikad duža, lice bolesno izobličeno – Tamara Đurić skinula zavoje, evo s kim je porede nakon operacije FOTO

– Još uvek izgledam kao i nekada, ali ne isto kao kad sam imala 20 godina. Gubi se granica u svemu. Plastična hirurgija je jedan vid zavisnosti, tako da savetujem žene da ne kreću ovim putem ako ne moraju. Ovo je moj jedini porok ako mogu tako da ga nazovem. Sve što je lepo je u redu, ali dešava se da žene izgube kompas i da se pretvore u ružno. Po mom mišljenju ja nisam preterala i ovo je “knap” – rekla je ona jednom prilikom u emisiji Amidži šou.

Izgled Tamare Đurić

Podsetimo, Tamara je jednom prilikom otkrila da je imala 100 intervencija, a prva estetska operacija koju je imala bila je operacija grudi i to sa samo 18 godina.

– Otprilike sam imala 100 intervencija, sve sam na sebi radila. Prvi put sam uradila grudi sa sa mojih 18 godina. Tad je bio prvi put i bilo je jako komplikovano u odnosu na sada, zato što je trebalo uverenje psihijatra, iako sam bila punoletna, trebao mi je potpis roditelja da bih uradila tu intervenciju, jer su doktori želeli da znaju zbog čega jedna mlada devojka želi da radi grudi – rekla je Tamara iskreni jednom prilikom.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images