HANA HULJIC
Svet

February 10, 2022 23:15

By

Hana Huljić se oglasila prvi put nakon vesti da čeka bebu sa 14 godina starijim Petrom Grašom!

Trudna Hana Huljić  zablistala je u prozirnoj haljini. Ćerka Tončija Huljića i buduća supruga Petra Graša ne oglašava se često na Instagramu, međutim,ovoga puta imala je dobar razlog.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hana Who (@hana.huljic)

Trenutno najpopularnija žena u Hrvatskoj Hana Huljić na društvenim je mrežama objavila kako je izašla njena nova pesma.

Naime, Hana Huljić objavila je svoju petu kantautorsku pesmu pod nazivom “Colours”. Osim Hane, na pesmi je radio i Ivan Pešut u ulozi aranžera. Prošle nedelje na u Zagrebu održana je dodela nagrada Cesarica. Petar Grašo s pesmom „Jel’ ti reka ‘ko“ osvojio je Cesaricu za Hit godine! Porodica Huljić- Graše uskoro će se povećati za još jednog člana, a da nagrade ostaju u porodici, dokazuje i to da je pop hitom godine proglašena ‘Inamorana’ Tončija Huljića, Madre Badesse i Petra Graše, a titula hit autora je pripala Vjekoslavi i Tončiju Huljiću. Vest o prinovi jako je obradovalo Hanine njezini roditelje Tonči i Vjekoslava Huljić.

-To je nešto predivno. Još moram malo doći k sebi. To je kada vam život ostavlja zamotane darove s mašnama i svako malo pronađete paket, otvorite ga i pronađete takvo nekakvo iznenađenje. Ovo je bilo najljepše iznenađenje-izjavili su ponosni deda i baka

Petar Grašo će se družiti sa Beogradskom publikom za Dan zaljubljenih i to u prestižnom Beogradskom hotelu “Hilton” ali Hana neće biti sa njim jer su trenutno poslednje pripreme za njihove venćanje.

Pročitajte: Potez koji je zgrozio Hrvatsku?! Severinu ozbiljno napali na društvenim mrežama!

 

AUTOR: SVET

FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM