Svet

January 18, 2022 17:00

By

Petar Grašo sa Danijelom Martinović smišljao imena za decu! A sada sa drugom čeka bebu!

Danijela Martinović i Petar Grašoposle više od dve decenije zajedničkog životastavili su tačku na svoju ljubav i zajednički život. Međutim, poznati pevač nije dugo samovao te je svoju sreću veoma brzo pronašao u romansi sa četrnaest godina mlađom partnerkom Hanom Huljić, ćerkom svog saradnika i dobrog prijatelja, tekstopisca i muzičara Tončija Huljića.

ATA/IMAGES

 

Pevač i njegova mlađa partenerka vezu su započeli prošle jeseni, a uskoro će postati i roditelji. Srećne vesti je potvrdila i buduća mama, ali nije želela da otkriva puno detalja.

Informacija je tačna, srećni smo i uzbuđeni, ali ništa drugo ne bih komentarisala, volela bih da neke stvari ostanu naša privatnost – izjavila je nedavno Hana Huljić za “Jutarnji list”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hana Who (@hana.huljic)

U proteklih par meseci  vest o raskidu Martinovićke i Graše je glavna vest u regionu, te postoje razne spekulacije na ovu temu, no Martinovićka je prvi put prokomentarisala raskid za magazin “Gloria”, u kojem istakla da je veza sa Grašom “lepa prošlost”.

-Ne možete izbeći trenutak koji je neizbežan – rekla je pevačica.

Petar Grašo sa Danijelom Martinović smišljao imena za decu

S obzirom da je ovo goruća tema u regionu, osvrnuli smo se na prošlost kada je Danijela Martinović otkrila kako su tokom zajedničkog života ona i Grašo smišljali imena dok su maštali o deci.

Pevačica nikada nije krila kako ima želju da se ostvari u ulozi majke, a jednom prilikom je i otkrila i kako su nekada ona i Grašo smišljali imena koja bi dala deci. 

-Imali smo nekoliko varijanti. Ako bude muško, biće Toni po Petrovom dedi, a ako bude devojčica, biće Luce. To je pravo dalmatinsko ime, a tako se zvala i moja baka. Imamo i opciju Alba, što na italijanskom znači ”zora”,-rekla je Danijela 

Naime, Grašo i Danijela upoznali su se 1995. godine na takmičenju za hrvatsku pesmu “Evrovizije”, kada je pevačica imala 24 godine, a Petar tek 19 godina. Nakon dve godine prijateljstva započeli su vezu, a nešto kasnije i zajednički život. Iako nikada nisu stali pred oltar, svoju ljubav su krunisali razumevanjem, poštovanjem i emocijama. Često su isticali kako se venčanjem ne opterećuju te da je od “papira” jača ljubav koja ih godinama povezuje. 

Nakon nekog vremena koje je provela u tišini Danijela je o prekidu veze  sa Grašom izjavila kako “uči leteti”, ali i da otvara novu stranicu. 

 -Vrlo neobično iskustvo, učim leteti. Sloboda je reč koju jako volim i koja je višedimenzionalna. Mislim da je najvažniji onaj osećaj slobode unutar nas samih. Ja sam težila toj svojoj slobodi unutar sebe, što znači u svemu biti zaista sebi verna– izjavila je nedavno Danijela.

Veoma je interesantna činjenica kako je prvom susretu Petra i Danijele doprinela pesma “Nostalgija” s kojom je Danijela tada i pobedila na takmičenju za pesmu “Evrovizije”, a koju je za nju  priredio bračni par Huljić, sada već Grašini budući tast i tašta. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Petar Grašo (@petargrasoofficial)

Podsećamo, najdugovečnija romansa hrvatske muzičke scene između Petra Graše i Danijele Martinović razišla se posle 24 godine zajedničkog života.  

Pročitajte: Verica Rakočević šokirala javnost! Želi još mlađeg muža!

 

 

 

AUTOR: SVET

FOTO: ATA/IMAGES/INSTAGRAM