Kompozitor Veljko Kuzmančević
Svet

25 Decembra, 2021 16:10

Veljko Kuzmančević priznao šta škripi u braku sa Vericom! Progovorile i komšije!

Priča o ljubavi i životu Verice Rakočević i tri decenije mleđeg Veljka Kuzmančevića uvek su interesovale javnost.

Veljko Kuzmančević priznao šta škripi u braku sa Vericom!

Kada su se venčali pre osam godina, mnogi su im predviđali brz razvod, a tako se činilo i komšijama bračnog para. Na Avalu su se doselili posle nekoliko godina i svi su mislili da beže iz grada kako se ne bi videlo da zapravo nisu zajedno, nego da je njihov brak marketinški trik.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Verica Rakocevic (@verica.rakocevic)

Ljudi ovde nisu baš blagonaklono gledali na tu razliku u godinama, ali sada ih svi prihvatamo i to nam više ništa ne znači. U početku smo zazirali i da im se javimo jer smo mislili da su umišljeni, ali je Verica ta koja se svakom osmehne i javi. Viđali smo je često kako radi u dvorištu i tako je počela komšijska priča – kaže gospođa koju je ekipa Kurira srela u blizini kuće ovog bračnog para.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Verica Rakocevic (@verica.rakocevic)

A jedan komšija se obradovao na pitanje o Verici i Veljku.

Obožavam ih. Koliko god da su uspešni, oni se ovde ponašaju kao pravi domaćini. Veljko često kosi travu, Verica sadi cveće i sunča se napolju. Hodaju bosi po travi, ona čak grli drveće. Bilo nam je to čudno i priznajem, malo smo ih ismevali ali su nam sada dragi. Pa šta ako su različiti, tako smo ih prihvatili. Ponudimo ih plodovima sa imanja i oni prihvate, porazgovaraju sa nama, traže savet za neki usev, a meni bude drago da takvim ljudima i ja mogu nešto učiniti i nečemu ih naučiti – rekao je on.

Nije čudo što Verica onako izgleda jer je non-stop u pokretu. Često je vidimo kako nešto crta napolju ili šije, oko bašte sve sama radi. Dolaze im prijatelji, pa prirede večeru u dvorištu i često se čuje neka fina muzika. Kod nas uglavnom trešte narodnjaci, znam da se to njima ne sviđa ali nam nikada nisu zamerili – kaže jedna od mlađih komšinica.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Verica Rakocevic (@verica.rakocevic)

Komšije kažu da je Verica među prvima pokrenula akciju da se očisti Avala i angažovala se da uključi što više ljudi.

Ona je prva uzela kolica i svu opremu i krenula da sakuplja smeće po okolnim žbunovima i livadama. Ubrzo su joj se priključili mnogi meštani i tako je akcija dobila na značaju. Po nekoliko tona smeće o otpada se ukloni tako sa Avale. Probudila se svest i nekih ovdašnjih seljaka da više ne bacaju u šumu belu tehniku koja im se pokvari, kako su to radili godinima – rekla je jedna devojka.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Verica Rakocevic (@verica.rakocevic)

S obzirom na to da je Verica radoholik, te da često i ljude oko sebe tera da rade nešto, a da je Veljko sušta suprotnost od nje, što je jednom i sam priznao, evidentno je da je jedino to ono što škripi u njihovom braku.

– Ja volim i znam da kuvam, ali ne volim da spremam kuću i ne volim da čistim. Smeta mi red i ta sterilna sredina koju Verica stalno pokušava da proizvede.

 

FOTO: RAJKO RISTIĆ, INSTAGRAM