Brak Verice i Veljka
Svet

February 7, 2024 09:03

By

Komšije Verice Rakočević razvezale jezik, raskrinkale poznati par: Kuća pod hipotekom, plata 40 hiljada…

Brak Verice i Veljka za primer, evo kako kreatroka objašnjava sve

Modna kreatorka Verica Rakočević godinama je u skladnom braku sa 35 godina mlađim Veljkom Kuzmančevićem. Brak Verice i Veljka traje od septembra 2013. a od tada žive i na imanju koje je u blizini onog koje je nekada bilo njeno.

Brak Verice i Veljka

Antonio Ahel/ATAImages

Brak Verice i Veljka – I u dobru i u zlu 

Kako su komšije Verica i Veljka jednom prilikom otkrile za medije, ona je pre nekoliko godina prodala svoju staru kuću na Avali, ali je ubrzo shvatila da je ipak pogrešila, pa je kupila drugu na istoj lokaciji. Kako su izneli stanovnici ove beogradske planine kreatorka je tu luksuznu kuću prodala firmi za male pare jer je imala baš velikih finansijskih problema.

Pročitajte Veljko Kuzmančević posle devet godina otkrio veliku istinu o braku sa Vericom – Nisam očekivao da će biti ovako

Ta kuća je posle stavljena pod hipoteku, a sada je, zbog dugova te firme, u vlasništvu banke piše Blic.

Brak Verice i Veljka

Foto: ATA images

Brak Verice i Veljka – Pare nisu važne

Inače, Verica je nedavno pričala da njen suprug Veljko Kuzmančević zarađuje dosta manje od nje same.

– Moj muž u narodnom pozorištu ima 40.000 dinara platu, a ja primam deset puta više. Uopšte nije važno ko koliko ima, da li on ima više ili ja. Mi to zajedno imamo – kazala je Verica u “Magazin IN” i dodala:

Pročitajte Verica Rakočević šokirala sve – Veljko nije čovek mog života, on je moja najveća ljubav i Veljko to zna 

– A moj muž kad sutra bude napravio veliku karijeru, a hoće sto posto, sigurno me neće ostaviti. Ja to znam i osećam – zaključila je kreatorka.

Brak Verice i Veljka

ATA images

Nedavno, kreatorka Verica Rakočević priznala da je na pragu osme decenije i da jedino čega se plaši je da onemoća.

– Imam 75 godina uskoro ću napuniti 76 godina u martu, ja jedino o čemu razmišljam je da nikom nikada ne budem teret. I to što vežbam i to što se zdravo hranim, koliko toliko, apsolutno ne radim ni iz jednog drugo razloga samo zato da nikad nikome ne budem na teretu.

Pročitajte Verica Rakočević zgrožena – Ovo je prostakluk, poluobrazovan svet koji naj taj način opstaje i živi

– Da mogu sama da vodim brigu o sebi, Bogu hvala još uvek i trčim, radim i imam puno ideja veanih za moj posao. Mozak mi odlično radi – otkrila je Verica u razgovoru sa Snežanom Dakić za Hype.

Brak Verice i Veljka

ATA images

– Treniram u gradu tri puta nedeljno, a preko leta bašta je moja. Radim u bašti, kuvam, perem sudove, perem veš na ruke ono što ne može da ide u mašinu – bila je iskrena Verica koja je rekla i da joj žena koja joj pomaže oko kućnih poslova dolazi samo jednom u dve nedelje.

Strah Verice Rakočević nadvladan je svakodnevnim aktivnostima a i mnogim damama postala je inspiracija budući da estetski i radno pomera granice…

AUTOR: SVET

IZVOR: BLIC

FOTO: Rajko Ristić