Haljina Verice Rakočević
Svet

2 Decembra, 2022 18:15

Kreatorka u problemima: Verici Rakočević izvršitelji pred vratima zbog dugova koje nije ona napravila

Sudski izvršitelji napravili problem i Verici Rakočević

Sve češće u medijima možemo pročitati naslove da su sudski izvršitelji zakucali na nečija vrata kako bi zaplenili stvari zbog neizmirenih obaveza prema elektrodistribuciji, toplani, banci… A, da takve situacije ne zaobilaze ni naše javne ličnosti, dokaz je kreatorka Verica Rakočević.

Pročitajte: Dama sa stilom – Verica Rakočević diktira modne trendove, ovim odevnim kombinacijama nećete odoleti FOTO

Instagram

Naime, slavna kreatorka našla se u problemima zbog duga od 4.000 dinara, što je podelila sa svojim pratiocima na društvenim mrežama i od njih zatražila pomoć u vidu saveta.

Dragi sugrađani, da li se nekome desilo da mu sudski izvršitelji bez ikakvog rešenja, obaveštenja pošalju račun za grejanje za stan koji ste prodali pre dvadeset godina? Ovo što se kod nas dešava nema nigde na planeti – počela je kreatorka i nastavila detaljno da objašnjava u kakvoj situaciji se našla.

Pročitajte: Verica Rakočević šokirala sve – Veljko nije čovek mog života, on je moja najveća ljubav i Veljko to zna 

Rajko Ristić

– Danas u banci da podignem novac, blokiran mi je privatni račun. Nikakva dugovanja nemam, da bih od banke dobila informaciju da mi je račun blokiran od „Beogradskih elektrana“ (grejem se već deset godina na pelet). Da ironija bude veća, banka može da mi isplati samo 30.000 dinara zbog duga od 4.000 dinara. Verovatno će sudski izvršitelji svoje usluge naplatiti i otići na egzotično putovanje. Postoji li neka institucija koja bi zaštitila građane od ovakvog bezobrazluka – napisala je Verica, koja se ni kriva ni dužna našla u problemima.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ, INSTAGRAM