Jovana Jeremić
Scandal

10 Juna, 2021 15:01

Jovana Jeremić u DUGOVIMA do guše! Rate za KREDIT samo pristižu!

Voditeljka Jovana Jeremić posle otkaza na Hepi televiziji dobila je novu poslovnu ponudu i potvrdila da je sada konačno rešila stambeno pitanje. Međutim, voditeljka se našla pred novim problemom budući da stan nije opremljen i da je zbog njegovog sređivanja morala da podigne kredit, ali i da pozajmi novac.

Nema kraja Jovaninim problemima!

Podigla sam kredit kako bih kupila nameštaj i opremila stan. Svesna sam da sam sve svojim radom i trudom zaradila, nisam bila ničija ljubavnica. Imam pošten obraz za razliku od mnogih koleginica, prolila sam krv, suze i znoj kako bih ostvarila svoj cilj. Jeste mi teško, moraću da pozajmljujem i novac, ali svesna sam da to sve ostaje mojoj ćerki Lei. Za nju se borim i za nju dišem – rekla je Jovana za Blic pa otkrila gde se nekretnina nalazi:

Svoj cilj sam ostvarila i sve što budem više imala, sve ću biti normalnija i skromnija. Nema bahanalisanja. Stan će biti blizu vode i crkve, jer tu moja duša pronalazi mir. Izabrala sam nekretninu od 45 kvadrata sa spavaćom sobom, dnevnim boravkom, kupatilom, kuhinjom i terasom, koja je obavezna. Biće mala kocka šećera i mir za mene i moju ćerku, jer taj stan pripada njoj – zaključila je voditeljka.

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ