Star

June 2, 2021 17:00

By

Brendon otkrio: „Karić je STARLETAN sa pozajmljenim ROLEKSOM!”

Branislav Radonjić Brendon od kada je napustio rijaliti Zadruga, pokušava da što više vremena provodi napolju i van stana kako bi se nadisao vazduha, jer ga je zatvoren prostor jako gušio. On je za Star otkrio neke pikanterije o zadrugarima i fejk ljubavima.

Brendon raskrinkao zadrugare!

Imali ste prilike da me vidite u mom zadnjem rijalitiju, stavljam tačku na rijaliti karijeru, jer više ne mogu da budem u zatvorenom prostoru. Mnogo su me gušili, naročito Janjuš koji je jedno podmuklo i agresivno stvorenje. Jadna je ta njegova veza sa Majom, jer su oboje psihički oboleli i pothitnno moraju da se leče – otkriva Brendon za Star i nastavlja.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Stefan Karic (@karic___s)

Stefan Karić i misica su pravi vid nasilne ljubavi zbog novca i pravdanja honorara koji dobijaju. Stefan je jedan starletan koji fejkira ljubavnu priču. Čak i roleks koji nosi je pozajmio da bi se hvalio, znam mnogo o njemu. Misica je jedna perfidna riba koja je doživela vršnjačko nasilje i sada leči frustracije. Ima akutno znojenje i ojed između nogu. Odvratna je, šizofrena je i mnogo smrdi – kaže Brendon koji navija za Čorbu koga smatra najrealnijim pobednikom rijalitija.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ

FOTO: RAJKO RISTIĆ