Arkan i Anastasija
Svet

10 Maja, 2022 17:00

Nemanja je muškarac koji joj je otvorio nove horizonte: Anastasija prvi put o bebi i o tome zašto je ovo dugo krila

Emotivni život Anastasije Ražnatović kontantno je po budnim okom javnosti 

Mlada muzička zvezda Anastasija Ražnatović nedavno je otvorila svoj kozmetički salon a tom prilikom iskreno je govorila o ovom poduhvatu kao i o svom emotivnom statusu. Budući da je Tasin rođendan u ovom mesecu, lepa Cecina ćerka proslaviće ga u Beogradu uz ljude koje voli i koji su uz nju otpočetka njenog puta u javnom životu. Ražnatovićeva je u ovom kratkom intervjuu istakla da je srećna u vezi s fudbalerom Nemanjom Gudeljom, ali i da je vreme koje provede s malim Željkom, sinom svog brata Veljka, pomoglo da sebe zamisli u ulozi majke.

Pročitajte: Zaboli su joj nož u leđa: A, evo šta Anastasija misli o Đorđevoj vezi sa njenom drugaricom

Emotivni život Anastasije Ražnatović – I ljubav i karijera u jednom košu

– Kao što sam i govorila, prvo sam razmišljala da pokrenem biznis sa šminkom, ali sam na kraju odlučila da to ipak bude kozmetika. Mislim da je ovo mnogo veći zalogaj i odgovornost, jer šminku kad nanesete na lice, odmah vidite reakciju i da li vam taj proizvod odgovara, kao i da li vam se taj karmin, na primer, dopada, a s kozmetikom je, ipak, drugačije. Ovo je komplikovanije, teže je napraviti proizvod koji treba svima da odgovara. Odabrala sam malo teži put, ali hvala bogu, izgurali smo to do kraja, došli smo do otvaranja salona i nadam se da će sada sve ići uzlaznom putanjom – rekla je Anastasija, pa progovorila o poteškoćama sa kojima se susrela:

Pa imala sam i stres oko otvaranja, ali mislim da je to klasika s majstorima. Kao što i sve druge ljude nervira pomeranje rokova i kašnjenje, tako je bilo i s mojim salonom. Ta vrsta organizacije je čudna, priča se da će biti tada, onda pomere za mesec dana, pa za još jedan mesec. Stalno se pomerao datum otvaranja, ali dobro, to sam nekako i očekivala jer sam znala da svi koji imaju posla s majstorima prolaze kroz to. Bilo je suđeno da se baš danas otvori, u mom mesecu maju, to volim da kažem i srećna sam zbog toga, jer je meni rođendan u maju.

Pročitajte: Osmeh sve govori! Anastasija Ražnatović blista od sreće u Gudeljevom zagrljaju (foto)

Budući da je otvorila svoj kozmetički salon, Ražnatovićeva je ovom prilikom otkrila i da li je ranije mnogo novca trošila na kozmetiku:

– Veoma vodim računa o sebi, jako mi je važno da imam kvalitet. Ne mora da znači da nešto mora da košta papreno da bi bilo kvalitetno, ali iskreno, pre nego što sam pokrenula svoju liniju, dosta novca sam odvaja na kozmetiku i šminku. Otkako sam ušla u ovaj posao, koristim proizvode koje smo mi kreirali. Više ne kupujem ništa od kozmetike jer mi ovo zaista odgovara i prezadovoljna sam.

Pročitajte: Sada je zvanično deo familije: Porodični portret porodice Gudelj na kom je zablistala Cecina naslednica (FOTO)

Emotivni život Anastasije Ražnatović – Očekuje se gala slavlje za rođendan i prisustvo fudbalera

Pevačica je istakla da će rođendan proslaviti u Beogradu:

Da, uskoro je moj rođendan i mogu da vam otkrijem da ću ga proslaviti u Srbiji s meni dragim ljudima. Volim taj dan, i kao i svake godine, obeležiću ga s ljudima koje volim i koji mene vole. Naravno, potrudiću se da bude što bolja atmosfera, muzika i da se svi super provedu.

Anastasija mnogo vremena provodi sa bratancem Željkom, a sada je istakla da je i njoj prodadio majčinski instinkt. Cecina ćerka nikada o ovome nije priačala javno a sad je odlučila da objasni šta se to promenilo, čini se od raskida sa Đorđem.

– Iskrena da budem, donedavno sam mislila da nisam spremna da postanem majka. Sada mislim da su neki drugi faktori bili uključeni da ja ne budem spremna, ali sad, videćemo… Mislim da se to menja, možda to ide s godinama, s nekim drugim iskustvom, s nekim drugim životnim iskustvima, videćemo – istakla je ona za „Kurir“.

Pročitajte: Anastasija Ražnatović otkrila s kakvim psihičkim problemima se borila! Kroz isto prošle i neke druge pevačice!

Mlada pevačica istakla je da je srećna u vezi sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom.

– Srećna sam jako, možete da vidite po mom izgledu da sam stalno nasmejana i mislim da to govori sve o mom emotivnom stanju – istakla je Anastasija, pa otkrila svoje planove za leto.

Imam prvi nastup u Srbiji, pevaću za vikend u Novom Sadu, imam još nekoliko zakazanih nastupa, tu je i Makedonija, u kojoj ću pevati s mamom. Posle toga imam neku pauzu i iskoristiću je da odem na more s meni dragim ljudima. Pripremam novu pesmu i još neke zanimljive stvari. Volela bih da to sve uspem da završim do leta, malo me je usporilo otvaranje salona, nisam stigla da se posvetim pesmi. Otkriću vam da se radi o brzoj pesmi i mislim da će se dopasti publici.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images / Instagram