Ceca u Zvezdama Granda
VIŠE OVO NE ŽELI DA SLUŠA

24 Juna, 2022 12:24

Ceca poludela zbog Anastasije: Jasno stavila do znanja šta misli o njenom životu sa Gudeljom u Španiji

Veza Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja ide u ozbiljnom pravcu, što njihove porodice neizmerno raduje, o čemu je progovorila i Ceca Ražnatović.

Odnos Cece i Anastasije ništa ne može da poljulja

On je super momak, kao i cela njegova porodica, Bogu hvala. Najbitnije mi je da je Anastasija srećna i svaki njen i Veljkov izbor maksimalno ću poštovati. Njihovi privatni životi su samo njihova stvar i ne volim da se mešam u to. Ni meni se drugi nisu mešali u izbore – priča pevačica i dodaje da ne bi imala ništa protiv da se njena ćerka preseli kod Gudelja u Španiju:

Odnos Cece i Anastasije

Instagram

Pročitajte: Anastasija priznala – Ceca me je maltretirala, htela sam kosu s glave da iščupam

– Neka živi gde god hoće, šta ja imam s tim? Ona je odrasla, ima 24 godine, samu sebe izdržava. Nije ni Španija toliko daleko, svega nekoliko sati avionom od Beograda – zaključila je folk diva.

Odnos Cece i Anastasije oduvek je bio odličan, pa pevačicu nerviraju insinuacije da ona ima nešto protiv njene veze sa Gudeljom i života u Španiji.

Ceca je inača trenutno okupirana pripremom svojih kandidata za finale Zvezda Granda, ali razmišlja i o svom novom albumu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели C E C A (@cecaraznatovic)

Pročitajte: Vrtoglava cifra – Ceca i Anastasija zarađuju bogatstvo na Instagramu

– Imam veliki problem, jer mi je Marina Tucaković bila najveći oslonac i podrška u karijeri. Pored toga što je pisala tekstove, Marina je stoprocentno učestvovala i u izboru pesama za moje albume. Tražim pesme, preslušavam materijale, ali su problem tekstovi. Sve što je ona pisala za mene bilo je posebno i svaka pesma je nosila neku poruku – kaže naša najveća folk zvezda.

IZVOR: Kurir/Informer

FOTO: INSTAGRAM