Porodica Gudelj
Svet

November 10, 2022 18:32

By

Cecina naslednica zanemela od šoka: Sestra Nemanje Gudelja ljubi ga u usta, majka ga grli golog FOTO

Porodica Gudelj našla se na meti kritika već nekoliko meseci zbog toga što se porodično grle i ljube, a mnogi to smatraju neprimerenim. Tviterašima je za oko posebno zapala fotografija na kojoj Vanja Gudelj, mlađa sestra fudbalera, brata ljubi direktno u usta. Pored ovoga, postoji veliki broj fotografija na kojima i ostali članovi porodice imaju sličan odnos a zbog kojih je javnost, navodno šokirana.

Pročitajte: Definitivan kraj ljubavi – Zajedničke uspomene Anastasije i Gudelja nestale sa Instagrama

Porodica Gudelj na meti kritika zbog bliskosti – Ljubav je svima strana u vreme otuđenosti

Na jednoj od fotografija koja je zasmetala tviterašima jeste ona na kojoj Nemanja Gudelj leži u krevetu, dok ga rođena majka ljubi ga u rame.

S druge strane, bliskost među članovima porodice uopšte nije strana jer prelepa Vanja ovakav odnos ima i prema drugom bratu kog takođe na sličan način ljubi u a to je pokazala i na nekim od fotografija koje je sama objavila. Ovo svedoči svakako o tome koliko su pažljivi jedni prema drugima kao i da su u današnje vreme kao porodica veoma bliski kada vlada neopisiva otuđenost među ljudima.

Pročitajte: Sreća – Prvom zajedničkom fotografijom Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj potvrdili najlepše vesti

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vanja Gudelj (@vanjagudelj27)

Nemanja Gudelj je inače od nedavno u vezi sa Anastasijom Ražnatović, ćerkom Svetlane Cece Ražnatović i Željka Ražnatovića Arkana s kojom uživa već više od pola godina i koju obožava. Vanja je svojevremeno takođe objavila fotografiju na kojoj hrani Nemanju Gudelja, a ispod je napisala „Hranim ga kao bebu“. Nemanja je hteo ne hteo okružen divnim i pažljivim damama koje mu svakodnevno pridaju veliku pažnju tretirajući ga kao kralja.

Pročitajte: Evo zašto svi zavide Anastasiji – Poznato kako je Nemanja Gudelj zaveo Cecinu naslednicu

View this post on Instagram

 

A post shared by Vanja Gudelj (@vanjagudelj27)

Tviteraši ove fotografije komentarišu već neko vreme i navode da su krajnje neprimerene iako je javnost svesna da su kao porodica izuzetno bliski i otvoreni jedni prema drugima. S druge strane postoje i oni koji u u ovom ne vide ništa loše, mada se polemika da li je normalno da se članovi između sebe ljube u usta vodi već godinama unazad.

Šta vi mislite?

AUTOR: SVET

IZVOR: Nova Show

FOTO: Instagra