Supruga fudbalera Milana Borjana
Svet

22 Novembra, 2022 19:15

Snežana pred put u Katar povukla drastičan potez, Borjan ni ne sluti kakve planove ima njegova supruga

Supruga fudbalera Milana Borjana otkrila kako podržava svog supruga i za koga će navijati 

Snežana Borjan, supruga fudbalera Milana Borjana koji ove godine igra na Mundijalu, pred put u Katar na Svetsko prvenstvo u fudbalu je za kameru „Blic“ televizije otkrila za koga navija i da li više veruje u reprezentaciju Srbije ili Kanade, za koju igra njen suprug.

Pročitajte: Najnovije fotografije mnogo otkrivaju – Ceo region priča kako su sinoć izgledale žene slavnih fudbalera (foto)

Foto: ATA images

Što se duže čeka, to se više voli, pa tako i Snežana Borjan sa nestrpljenjem čeka da otputuje u Katar.

– Uvek spremna, naravno, ovo smo toliko dugo čekali, pre svega Milan, onda porodice kompletne, tako i ja. Jedva čekamo da odemo i vidimo kako sve to izgleda, i čekamo utakmice, nadamo se spektaklu – pričala je supruga fudbalera Milana Borjana u novoj epizodi emisije „Scena.“

Pročitajte: Svi detalji Kaćine i Gobeljine svadbe – Ko su bile zvanice, koliko je sve koštalo, koji pevač je zaradio najviše

Foto: Instagram

Njen suprug igra za Kanadu, a to je neće sprečiti da prati i navija i za reprezentaciju Srbije.

– Jasno vam je da sam kupila karte da gledam Srbiju – Brazil, Srbija – Kamerun, mislim da je to druga utamica. Navijaću i za jedne i za druge, svim srcem, Srbija je moja zemlja, Kanada je moja druga zemlja. Zaista mislim da Srbija ima sjajnu ekipu, sjajnog selektora, očeujem puno od njih – kaže Sneža Borjan.

Pročitajte: LUKSUZ kao kod SVETSKIH ZVEZDA – Dok svi misle da je na Maldivima, Snežana Borjan pozira u porodičnom raju (FOTO)

Foto: Instagram

Uprkos okolnostima, Snežana prednost daje reprezentaciji Srbije kada je u pitanju plasman na Svetskom prvenstvu.

Pored Blic televizije, koja od samog početka emitovanja obara rekorde gledanosti, čekaju te i najgledaniji kanali u Srbiji, Arena Sport kanali, SUPERSTAR TV. U mts BOX paketu čeka te iris TV – digitalna TV platforma Telekoma Srbija, sa preko 250 TV kanala uz mogućnost gledanja na čak do 5 TV uređaja istovremeno.

Pročitajte: Najzgodnije domaće zvezde u kupaćim kostimima – Savršene obučene, a ovakve kada se skinu

Foto: Instagram

– Više verujem u Srbiju zato što Srbija zaista ima izvanredne igrače, koji su toliko tablirani u svojim klubovima, toliko dokazani. Gospodnin Stojković je napravio jedan neverovatan vajb, porodični, koji se toliko oseća – rekla je Sneža.

Ona je već rezevisala povratnu kartu za Srbiju, a kada Borjan čuje datum, nadamo se da se neće naljutiti na nju.

Foto: Instagram

– Kupila sam kartu da se vratim 2. Nisam sigurna da li će Kanada proći, to je već 15 dana i sad i svi govore: „Šta će biti ako se ti vratiš, a Kanada prođe?“. Lako ćemo produžiti – rekla je Sneža.

Snežanin i Milanov sin spreman je za prvo Svetsko prvenstvo kom će pisustvovati. Naravno, navija za tatu, ali i za Srbiju.

Pročitajte: Peh Milana Borjana na prvom letovanju sa suprugom

Foto: Instagram

– Kako bez Filipa? To ne može da pođe. Navija za Kanadu, navija za Srbiju, ima jedan dres, ima drugi dres, uživaće sigurno. To će mu biti uspomena za ceo život, posebno Kanada zolike godine nije otišla na svetsko prvnstvo. Mnogo ljudi nema priliku da vidi takav jedan događaj, ja sam srećna što moj sin ima tu mogućnost sa 6 godina, a ja sada prvi put – kaže Sneža.

Snežana ima planove za Milana za 2026. godinu.

– Ono što nas raduje jeste da će Kanada za 4 godine biti direktan učesnik, mi se nadamo da će Milan i sa 39 da brani, tako da radujemo se i tom predstojećem SP – rekla je pre nekoliko dana supruga fudbalera Milana Borjana.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: Blic

FOTO: ATA images