Stil Snežane Borjan
Svet

May 31, 2022 15:00

By

Možda nisam savršena ali moj život jeste: Odevna kombinacija Snežane Borjan za smele dame (FOTO/VIDEO)

Stil Snežane Borjan obara s nogu…

Atraktivna supruga poznatog fudbalera i golmana Milana Borjana i ne trudi se da previše zadivi javnost jer to radi sasvim spontano. Osim što uživa u čarima lagodnog života i skladnog braka s Milanom, Snežana stiže i da se pozabavi sobom pa je svoju liniju dovela do savršenstva.

Pročitajte: Leti bazen, zimi kamin: Luksuzni dom Milana i Snežane Borjan daleko je od nekretnina drugih poznatih, ovde su pronašli svoju sreću (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Snezana Borjan (@snezanafi)

Snežana, zgodna žena fudbalera ne ustručava se da objavi slike iz noćnog života i pokaže čime raspolaže. Tako je i u martu kada je letovala na Kubi podelila seriju fotografija sa jedne plaže a pored fotografija, a osim njenog izvajanog tela pažnju pratilaca privukle su i reči kojim je opisala kako se tada osećala.

Pročitajte: Sudbinska ljubav ih je povezala, ali nije uvek bilo tako: Snežanina porodica je mrzela Borjana, bio je Hitler za njihovu familiju

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Snezana Borjan (@snezanafi)

Nesumnjivo je da atraktivna plavuša živi život iz bajke:

– Nema filtera, ni fotošopa! Možda nisam savršena, ali moj život jeste! – poručila je supruga Milana Borjana koja je nedavno pokazala da zaista uživa u životu.

S obzirom na to da je leto već zakucalo na vrata, Snežana Borjan pokazala je kombinaciju za smele dame idealnu za letnje provode i tople večeri. Ukoliko planirate izlazak ili predivnu šetnju nekom rivijerom odevni komadi u interpretaciji Snežane Borjan svakako su pun pogodak. Minijaturni čipkani top koji pomalo podseća na brus u kombinaciji sa modernom belom suknjom, definitvno od vas može napraviti pravu zavodnicu. Snežana je svakako postigla taj efekat ali smo sigurni da bi ovakav spoj modnih komada preporučila isključivo hrabrim i odvažnim damama.

Da li vam se dopada ova Snežanina kombinacija?

Pročitajte: Godišnjica braka Milana i Snežane Borjan: Hvala Bogu što mi te poslao onako mladog i ludog da budem tvoja zvezda vodilja

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Snezana Borjan (@snezanafi)

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram / Instagram Printscreen