Dijana Đoković majka Novaka Đokovića
Svet

September 1, 2022 12:45

By

Tajna koja razara porodicu Đoković: Ovo je istina o abortusu i svemu što Srbija nije znala

Dijana Đoković majka Novaka Đokovića progovorila o prvoj trudnoći

Prilikom gostovanja u emisiji “Dok anđeli spavaju” majka najboljeg tenisera sveta Dijana Đoković priznala je da je sa Novakom neplanirano ostala trudna. S obzirom na to da se sa Srđanom Đokovićem relativno kratko zabavljala jasno mu je stavila do znanja da od njega ništa ne očekuje.

Pročitajte: Novak Đoković RASTUŽIO fanove – Ovo niko nije OČEKIVAO

– Mom sadašnjem mužu, tadašnjem dečku, rekla sam da ću dete zadržati i da on nema nikakve obaveze. Želela sam da rodim to dete, a on, kako god da odluči. Nisam mogla da obavezujem nekoga sa kim sam u vezi tek nekoliko meseci, bilo mi je to malo previše ‒ ispričala je gospođa Đoković.

Pročitajte: Dijana Đoković otkrila najveću Novakovu tajnu – Ovo će joj ozbiljno zameriti

– Srđan ima neke svoje igrice, šta bi bilo kad bi bilo. Povremeno me pita: „Šta bi bilo da se nisam oženio sa tobom, da li bi mi dala da vidim Novaka?“ Na to mu odgovorim s osmehom: „Ko kaže da bi bio Novak? Ko zna, možda bi se zvao drugačije, ali pitanje je šta bi bilo.“

Roditelji Novaka Đokovića upoznali su se na Kopaoniku, kada je Dijana došla da polaže za instruktora skijanja. Među njima se brzo rodila ljubav, koja je krunisana brakom i rođenjem tri sina: Novaka, Marka i Đorđa.

AUTOR: SVET

IZVOR: Espreso

FOTO: ATA images