Bivši suprug Jelene Karleuše konačno srećan
Star

21 Februar, 2022 17:19

Ovo se Dušku neće svideti!? Karleuša ga javno isprozivala!?

Popularna pevačica podelila je na Instagramu citat za koji mediji spekulišu da je uputila javnu poruka njenom suprugu i nekadašnjem fudbaleru Dušku Tošiću.

Karleuša i Duško Tošić

BOJAN VUKOVIĆ

Brak pevačice Jelene Karleuše i fudbalskog menadžera i bivšeg reprezentativca Duška Tošića već neko vreme je u žiži domaće javnosti, budući da im je brak uzdrman nakon što je popularna pevačica prijavila supruga za nasilje a on potom dobio zabranu prilaska koja je sada već istekla.

Nakon višegodišnjih spekulacija da je njihov odnos na staklenim nogama, za Božić se u medijima pojavila informacija da je pevačica prijavila supruga za nasilje u porodici, i to pred njihovim najbližima, tokom prazničnog ručka. Ona se o tome nije javno izjašnjavala, dok je Duško demantovao da je ikad bio nasilan.

Pročitajte: Isplivale sve intimne tajne Jelene Karleuše i Duška Tošića! Nećete verovati šta se izdešavalo!

— Ispratio sam šta većina medija objavljuje i zato sam primoran da se obratim na ovaj način — napisao je sportista na Instagramu. — Kao što možete da vidite, ja sam svuda predstavljen kao nasilnik i u svakom naslovu sam ja lošija strana. Prvi sam od onih koji ne podržavaju nasilje i nikad se time nisam služio. Ljudi koji poznaju mene, znaju da sam ja čovek koji se uvek trudi da bude gospodin ma gde bio i šta god radio. Zato hoću da znate da ću i ovog puta ostati dosledan sebi, čekaću da vetar prođe pored mene.

Nakon incidenta, Tošić je dobio zabranu prilaska supruzi u trajanju od 30 dana, a po njihovom isteku Jelena je podelila kratak snimak na kom se vidi kako joj on donosi cveće u porodični dom na Dan zaljubljenih.

Sada je ovaj par ponovo pod lupom javnosti jer je Jelena na Instagramu podelila misterioznu poruku na engleskom jeziku.

dusko i jelena

PRINTSCREEN/INSTAGRAM

 Pravi muškarac nikad ne ne vređa svoju damu pred drugima. Čak ni u šali — napisala je Karleuša.

Pročitajte: Maya i Alen postali roditelji! Evo koje ime su izabrali za dete!

AUTOR: STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/PRINTSCREEN/INSTAGRAM