Slika Jelene i Duška
Svet

February 20, 2022 20:30

By

Jelena Karleuša želi bebu? Evo zašto Duško neće treće dete!

Jelena Karleuša uprkos turbulentnom periodu u braku koji je iza nje, na šaljiv i simpatičan način kako samo ona to ume, doakla se teme trećeg deteta. Ona je na svom “Instagram” profilu nedavno objavila sliku manekenke Naomi Kembel na kojoj drži bebu i napisala koju je tada po prvi put predstavila širem auditorijumu. Jeleni se ova objava veoma dopala pa je prokomentarisala:

– Možda mi je vreme za treće dete čim se ovako oduševljavam slikama beba. 

Duško želi sina, mašta o velikoj porodici, ali ne želi da ugrozi Jelenino zdravlje?

ATA/IMAGES

Diva je ovom objavom raznežila mnoge, međutim iako ona i Duško maštali o velikoj porodici, fudbaleru je na prvom mestu Jelenino zdravstveno stanje, a lekari su je upozorili da bi još jedna trdunoća bila opasna po nju.

– Jelena je stalno pričala kako želi Dušku da rodi petoro dece, međutim imala je dva carska reza u roku od godinu dana, što nije preporučljivo. Naravno to je ostavilo i neke posledice. Kasnije je imala i hiruršku intervenciju pa su joj po treći put sekli stomak. Lekari su je još tada upozorili da ne bi bilo pametno opet da rađa. Bilo joj je jako žao što Dušku ne može da ispuni želju i rodi sina, ali njemu je na prvom mestu bilo njeno zdravlje. Tako da i kada je njoj padalo na pamet da ponovo ostane u drugom stanju, on je odgovorao i podsećao da bi to moghlo biti opasno – kaže za Svet dobro obavešten izvor.

– Ja sam zdravstveno veoma loše i zbog toga više ne bih mogla da imam decu! Imala sam već tri carska reza, dva zbog porođaja i jedan zbog hirurške intervencije na koju sam morala da idem nedavno. Trudnoća je veoma opasna za mene – izjavila je Jelena pre pet godina.

PROČITAJTE: Jelena Karleuša se hvalila da je poznata i u svetu, a evo šta je zaista istina!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

Nedavno je isplivala vest i da našu najpoznatiju divu čeka uspešna holivudska karijera zbog izuzetnog ukusa za modu. Jelena, koja je, inače, poznata širom sveta, holivudski mediji su je često upoređivali sa svetskim zvezdama, tako da ova ponuda koju će uskoro dobiti nije začuđujuća!

– Kreatori te modne kuće iz Amerike rešeni su da dovuku Jelenu i da je angažuju, inače je u pitanju kuća na čijem je čelu muž Salme Hajek. On je multimilioner i sarađuje sa najskupljim modnim brendovima – otkriva naš izvor i dodaje:

– I, Salma Hajel zna za Karleušu, ona je i rekla da je Jelena žena od stila, koja savršeno uklapa modne komade, a i te kako je dobra i u kreiranju, pa postoji ideja da ona počne da sarađuje sa njima. Ne znamo da li je ta ponuda došla do JK ili će tek, u svakom slučaju, ako ona pristane, Duško će da poludi od besa i ljubomore budući da će Jelena u tom slučaju više vremena provoditi u Americi – zaključio je naš izvor.

PROČITAJTE: Kolege Dragane Mirković progovorile o tome kakva je kad se ugase kamere! Oglasila se i Jelena Karleuša!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

Mnogi su prokomentarisali i da je vest o navodnoj holivudskoj karijeri zlatan pehar za sve što je Jelena do sad nesebično darovala svojoj publici i da bi njeni fanovi bili presrećni da je vide putem crvenog tepiha. Tačnije, mnogi bi je podržali da u u svoju bogatu karijeru doda i titulu “hollywood star” te i da je vreme da se pored dve odrasle i predivne ćerke posveti isključivo samo sebi.

PROČITAJTE: Emina tek sad neće dobiti ni dinara! Mustafa se OŽENIO! Na novu ljubav TROŠI MILIONE! (FOTO)

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić / Ata Images