problem miroslava ilića
Svet

25 Juna, 2022 16:00

Nju je voleo pre Cece: Arkanova bivša spakovala kofere i pobegla iz Srbije, evo kako danas izgleda (foto)

Arkanova žena bila je Natalija Martinović, sa njom je živeo pre Cece

Godinu dana pre nego što je oženio Cecu Ražnatović, Željko Ražnatović razveo se od prve supruge Natalije Martinović. U braku su bili 13 godina, i za to vreme dobili četvoro dece: ćerke Milenu i Mašu, kao i blizance Vojina i Nikolu. Posle razvoda Natalija je sa decom živela u nekoliko evropskih gradova, da bi se na kraju skućili u Americi.

Arkanova žena otišla iz Srbije

U intervjuu koji je dao 1996. godine Arkan je demantovao da se od Natalije rastao zbog ljubavi prema Ceci.

‒ Razveo sam se posle 13 godina braka. Moja Maša se rodila dok sam bio u hrvatskom zatvoru. Imao sam tri braka, ali nikada nisam bio ženskaroš. Nikakvih ljubavnih afera nisam imao. Za 13 godina, koliko sam bio sa bivšom suprugom, ništa se nije dogodilo što bi izazvalo njenu sumnju. Onda sam se zaljubio u Cecu i rekao sam to ženi. U stvari, to se postepeno događalo. Ceca je bila uporna. Otvoreno mi je govorila o svojoj ljubavi i ja sam je polako prihvatao.

Pročitajte: Upoznajte Arkanove sinove – Svi su lepotani, ali da ga glumi može samo jedan

arkanova žena

Instagram

Kako je to izgledalo iz drugog ugla svedočio je u svojoj knjizi Vojin Ražnatović, koji i danas često objavljuje fotografije iz vremena dok su njegovi roditelji bili u ljubavi.

– Bio je školski raspust 1994, jun mesec. Roditelji su nam bili veoma strogi i terali su nas da se redovno bavimo fudbalom, plivanjem, karateom, pa i glumom kod Mike Aleksića. Čak ni tokom letnjeg raspusta nismo uspeli da uživamo kao sva ostala deca – piše Vojin.

Pročitajte: ŠOK! Mika bio PRIJATELJ sa Arkanom, a MALTRETIRAO je i njegovu decu!

– Nismo ni slutili šta nas čeka tog leta. Kasno uveče, brat i ja smo se vraćali sa DIF-a, gde smo tri puta nedeljno išli na plivanje. Znali smo da je nešto čudno, jer čim smo ušli u kuću, videli smo desetak putnih torbi koje stoje pored vrata. Pa, nije valjda da se opet selimo, pomislio sam. U tom momentu mama nam je histerično saopštila da odmah krećemo i da uzmemo šta nam je najpotrebnije. Paradoks je što smo kao deca voleli da slušamo Cecu. Uzeo sam vokmen sa Cecinom kasetom i moj album sa sličicama za Svetsko prvenstvo u fudbalu.

Pročitajte: On Ceci zagorčava život – Arkanov sin Vojin traži da se maćeha odrekne prezimena

Deca su mislila da, kao i svakog leta, idu kod rodbine u Crnu Goru, ali su otišli u Beč, a zatim u Italiju. Tek tada su saznali da je majka napustila njihovog oca.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: PRINTSCREEN