Nasledstvo Željka Ražnatovića
Svet

August 4, 2023 13:05

By

Arkanovo nasledstvo neće pripasti Veljku: Željkova bivša žena otkrila sve o podeli imovine i porodičnim odnosima

Nasledstvo Željka Ražnatovića ponovo je tema medija

Veljko Ražnatović odlučio je da se ne bori sa braćom i sestrama za nasledstvo oca Arkana već da ode u Titel kod ženine familije gde je pronašao mir.

Pročitajte Arkanova deca žele da oduzmu Ceci imovinu – Pogledajte kako izgleda kuća na koju nemaju pravo

Nasledstvo Željka Ražnatovića

Instagram

Kako saznajemo, on je rekao da mu ništa materijalno nije potrebno i da mu je jako krivo što se Anastasija i on navode kao jedini naslednici, dok se ostala Arkanova deca žale kako su ostala bez ičega. Nedavno se oglasila i Ljiljana Mijatović, s kojom Arkan ima ćerku Anđelu i priznala u kakvim je odnosima sa Ražnatovićima. Nasledstvo Željka Ražnatovića kako je navela, nije pripalo njenoj ćerki.

Pročitajte Ceci neće biti svejedno – U javnost isplivalo Arkanovo ljubavno pismo i nikad viđene fotografije FOTO 

Nasledstvo Željka Ražnatovića

Youtube printscreen

– Što se tiče Arkanovog nasledstva, Anđela ništa nije nasledila od oca, a i ja sam je savetovala da ne učestvuje u tim tužbama. Ona zbog toga nije bila tužna, nije ni zainteresovana za tako nešto, tako da mi u tome nismo hteli da učestvujemo. Priče da Veljko ima više para od Anđele koja nema para i da on ‘pliva u novcu’, kako neki kažu, su gluposti. On je dečko za sebe i nek mu da Bog da ima još više para. Njihova ljubav nema veze sa parama. Ona ga voli jer je mio i drag i imaju dosta toga zajedničkog – rekla je Arkanova bivša supruga.

Pročitajte Arkanova ćerka Anđela stala na Cecinu stranu – Udružila se s pevačicom i okrenula protiv braće i sestara

Nasledstvo Željka Ražnatovića

Bojan Vuković

Veljko je otišao iz porodične vile u kojoj živi Ceca i zadovoljan je odlukom da se sa ženom i sinovima preselio u Titel. To mu ne na neki način promenilo i život.

– Smatram da nas sve u poslednjih 30 godina navodi da se stidimo svog porekla. Čim je neko Srbin, odmah je etiketiran kao neki seljak. Super, sine, budi onda seljak. Onda ti je i tata seljak, i deda i svi smo seljaci, i to je to. Prvo i osnovno je da mi sin bude Srbin. Da nauči srpsku istoriju, srpske običaje, ne evropsku nametnutu istoriju, nego srpsku. Da zna odakle potiče, da zna svoju porodičnu lozu, svoje stablo Ražnatovića, da zna pravu verziju svog dede, a ne ono što pročita na Vikipediji –  rekao je Veljko i priznao da je u mladosti pravio greške:

Pročitajte Arkanova ćerka boluje od neizlečive bolesti, Ceca nemoćna – Uzdaju se samo u molitve, jer leka nema 

Nasledstvo Željka Ražnatovića

Rajko Ristić

– Imam ženu i decu. Ne može tata da se vraća u pet ujutru iz grada pijan i da bude kreten. Kao što me je noćni život umorio, tako su me umorile i veze sa devojakama sa kojima nije trebalo da budem. To je sve greh. Sve to što sam ja radio je nenormalno i grešno – priznao je Veljko kroz pokajanje.

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ, BOJAN VUKOVIĆ, ATA IMAGES, YOUTUBE PRINTSCREEN, INSTAGRAM