Porodila se Maša Tezić
Svet

July 25, 2022 12:00

By

Porodila se Veljkova bivša a partnera i dalje krije od javnosti: Neobično ime dečaka otkriva mnogo toga

Porodila se Maša Tezić

Ćerka generalnog direktora Crvene zvezde, Zvezdana Terzića, juče se porodila i na svet donela dečaka. Naime, Terzićeva ćerka često je oduševljavala pratioce na Instagramu svojim trudničkim izgledom, a sada je postala majka predivnog dečaka, koji ima simbolično ime. Oni su se odlučili za neobično ime Kolja, koje znači nešto veoma posebno. Kako Telegraf.rs saznaje Maša se porodila juče u 10 pre podne, a kako navodi carski je prošla odlično. Kolja je muško ime nastalo od imena Nikola, od grčke reči Nikolas, što znači pobeđivati, pa nema sumnje da će dečak kroz život nizati pobede.

Pročitajte: Maša Terzić ne želi da Veljko Ražnatović vidi ko je otac njenog deteta – Isplivala slika koja mnogo govori

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maša Terzić (@____terzicmasa____)

Porodila se Maša Tezić – Identitet partnera još uvek nepoznat

Podsetimo, ćerka Zvezdana Terzića ne želi da otkrije ko je muškarac sa kojim je neko u vreme u vezi. Beogradski portali došli su do saznanja da je reč o jednom biznismenu iz Beograda koji ni po koju cenu ne želi da se eksponira u javnosti.

Pročitajte: Evo od koga je Maša nasledila lepotu – Ovo je supruga Zvezdana Terzića (foto)

Ćerka Zvezdana Terzića

Foto: Instagram

Kako bi sačuvao privatnost, par navodno planira da se venča van Srbije.

‒ Svadbeno veselje bilo je planirano i pre saznanja da je Maša trudna, ipak sada će sve biti ubrzano, a venčanje neće biti u Beogradu, već u inostranstvu. Plan je da par izgovori sudbonosno „da“ u intimnom krugu koji ne broji više od pedeset zvanica, a ideja da svi na dogovorenu i tajnu destinaciju otputuju o trošku mladenaca ‒ navodi izvor.

Maša je već nekoliko meseci u idiličnoj vezi sa dečkom koji voli privatnost, a ona je ispoštovala njegovu želju, pa ne objavljuje zajedničke fotografije i ne otkriva njegov identitet – otkrio je sagovornik za Alo! i dodao:

Pročitajte: Terzići pate za Ražnatovićima – Maša pokušala za zavede Veljka on je iskulirao

Foto: Instagram Screenshot

‒ Srećne vesti obradovale su obe porodice.

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram Screenshot