pop zvezda Nataša Bekvalac
Svet

14 Jula, 2022 12:20

U dom Nataše Bekvalac stigla beba: Pevačica usvojila dečaka, potpisala sve papire (foto)

Pop zvezda Nataša Bekvalac veliki je humanitarac a sad je to dokazala po ko zna koji put

Nataša Bekvalac poznata je po tome da je veliki humanitarac a pogotovo kada je spasavanje životinja u pitanju. Pa je tako nedavno usvojila i novog ljubimca i dirljivu priču o tom trenutku podelila sa svojim pratiocima. Naime, pop zvezda istakla je da je naišla na objavu na društvenim mrežama da napuštenim štencima treba dom, pa se sa svojom ćerkom Hanom uputila ka Šapcu, gde su se psi nalazili kako bi jednog od njih usvojila.

Pročitajte: Ručak za hedoniste – Nataša Bekvalac oduševila izborom namirnica, ovo je posebno inspiriše (video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva)

– Svi znate koliko volim životinje. Pre nekoliko dana videla sam da je ove medenjake neko izbacio. lako sam otkada sam izgubila Jacu rekla da više nećemo usvajati pse, moje srce je pred ovim prizorom popustilo. Tada sam ugledala njega. Mirnog uplašenog, sa očima kao dugmićima. Naravno to je bila ljubav na prvi pogled i potpisala sam ugovor o usvajanju. Predstavljamo vam našeg novog čuvara opasnu njušku Miška– napisala je Nataša.

Pročitajte: Haljina Nataše Bekvalac zaludela Srpkinje – Pevačica nikad nije bila bolje odevena, na njoj sve zategnuto i sija (FOTO)

– I tako smo dobili dečaka koji nas, svoje devojke, brani sa svih svojih kilogram i po i srcem lava. Udomi, ne kupuj – poručila je pevačica.

AUTOR: SVET

IZVOR: Espreso

FOTO: ATA images