Bivši partner Vesne Zmijanac
Svet

2 августа, 2023 19:30

By

Vesnu Zmijanac ponovo zaveo biznismen: Prosudite da li je bolji frajer od bivšeg muža FOTO

Bivši partner Vesne Zmijanac bio je on 

Pevačica Vesna Zmijanac oduvek je važila za ženu koja je fatalna za muški rod. Mnogi muškarci i dan-danas žele da je osvoje, ali ona je, bar za javnost, već neko vreme sama.

Pročitajte Šta je ostalo od onakve žene – Vesna Zmijanac prvi put u javnosti nakon operacije, bolest je vidljiva FOTO

Bivši partner Vesne Zmijanac

Ata images

Bivši partner Vesne Zmijanac bio je ovaj biznismen

Poslednji partner kojeg je predstavila u javnosti je biznismen Željko Rstić, a njihovu vezu obeležio je veliki skandal.

– Dugo me je varao. Prethodne prevare je vešto skrivao, ali u poslednjoj sam ga lično razotkrila. Zatekla sam ga u liftu naše zgrade u zagrljaju voditeljke koja je poznatija po bahanalijama na splavovima, nego svojim poslovnim angažmanima – izjavila je Vesna za pomenuti magazin, a onda su mediji navodi da je reč o voditeljki Tamari, sa kojom se Željko zabavljao nekoliko meseci nakon raskida sa Vesnom. Ni Željko, ni Tamara ovu priču nikada nisu potvrdili.

Pročitajte Bolest je veoma progresivna, Vesna Zmijanac doživela šlog – Nikolija očajna, za sve krivi sebe

Bivši partner Vesne Zmijanac

PRINSTSCREEN/ INSTAGRAM

– Znam ja sve o njoj, i mnogo više nego što svi misle. Mnogi o njoj znaju mnogo toga, a ja neću da joj dajem na važnosti i pravim joj reklamu – rekla je Zmijančeva za „Kurir“ kada su je pitali da li je Tamaru zatekla sa Željkom u liftu.

Inače, Željko Rstić se 2016. godinu upustio u emotivnu vezu sa još jednom folk pevačicom – Zlatom Petrović. Zlata i Željko su se rastali posle samo deset meseci ljubavi.

Pročitajte Vesnu Zmijanac svi napustili – Zbog alkohola ostala bez bliskih ljudi, pokušali su da joj pomognu ali

Bivši partner Vesne Zmijanac

Instagram

– Prekinuli smo našu vezu kao i svi normalni ljudi, na civilizovan način. Niko ni za kim ne pati i ne znam zašto se diže tolika dževa oko te naše veze. Ova priča je završena. Ja sam ostvarena i srećna žena, imam svoje potomke i dva braka iza sebe, a ovo sa Željkom je bilo lepo druženje i nije mi padalo na pamet da se udajem – rekla je pevačica za “Alo“ nakon raskida.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: BLIC

FOTO: Rajko Ristić