Frizura Danijele Dimitrovske svet portal
Svet

July 2, 2023 12:30

By

Jevremovo srce ovo neće izdržati: Isplivale slike na kojima je Dimitrovska u zagrljaju ozbiljnog frajera FOTO

Danijela Dimitrovska u zagrljaju ozbiljnog dase dok je Jevrem daleko od njih

Danijela Dimitrovska pre nekoliko meseci je tek prvi put progovorila o razvodu od Ognjena Amidžića sa kojim ima sina Matiju, a kako je tada istakla krah braka ju je veoma pogodio. Međutim, da sreća ne bira ni mesto ni vreme doživela je i sama kada je u njen život potpuno spontano ušetao Jevrem Kosnić, nekadašnji fudbaler i vratio joj veru u ljubav.

Pročitajte: U odnosu na Ognjena je bomba – Pogledajte prve fotografije Danijele Dimitrovske sa dečkom, kakav par FOTO

Danijela Dimitrovska grli

Iako nisu želeli da javnost sazna za njihovu emotivnu vezu, to nije bilo moguće pa su nedavno uslikani na beogradskom aerodromu vidno nasmejani i zaljubljeni. Tada je otkriveno da novopečeni par već nekoliko meseci uživa u romansi, a da je njihova ljubav postala ozbiljna govori podatak da su upoznali porodice jedno drugog.

Pročitajte: Matija postaje stariji brat – Danijela Dimitrovska nedugo nakon razvoda objavila vesti o trudnoći FOTO

Danijela Dimitrovska grli

Manekenka već nekoliko dana sa prijateljima uživa na mondenskom grčkom letovalištu Mikonos. Ona je spakovala kofere i otišla poslovnom prilikom na primorje kako bi uradila fotošuting za poznatog srpskog dizajnera, dok je njen novi izabranik ostao u Beogradu.

Pročitajte: Šta se desilo sa nekada savršenim licem – Najnovija fotografija Danijele Dimitrovske zapanjila javnost FOTO

Danijela Dimitrovska grli

Ipak, da Ognjenova bivša ne gubi vreme, možemo videti i na fotografijama sa Mikonosa, a na kojima je Danijela Dimitrovska u zagrljaju misterioznog muškarca. Sudeći prema fotkama, vidi se da je ona vrlo zadovoljna i nasmejana.

Pročitajte: Reči prevarene žene dugo će odzvanjati – Danijela Dimitrovska nije štedela Ognjena i Minu, ovo je prava istina

Danijela Dimitrovska grli

Međutim razloga za brigu Jevrem nema, dečko sa fotografije je jedan od njenih prijatelja, te nema reči o tome da se radi o prevari.

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram