Scandal

April 5, 2022 11:00

By

Prijatelj razotkrio tajnu Dušice Grabović a u sve je umešan i njen dečko biznismen

Trudna Dušica Grabović presrećna zbog lepih vesti. Evo kako je pevačica potvrdila navode…

U jeku priča o akciji koja je bila usmerena protiv elitne prostitucije, a u koju je navodno bila umešana i Dušica Grabović, stižu vedrije vesti. Kako prenose domaći mediji, pevačica čeka blizance a ovom prilikom otkrila je i ko je otac…

– Dušica se nedavno vratila iz Amerike gde živi njen dečko, s kojim je u vezi jedno izvesno vreme i s kojim je mesecima pokušavala da zatrudni. Iako ju je prvobitni neuspeh obeshrabrivao, nedavno saznanje da je trudna, i to da nosi blizance, oduševilo ju je i učinilo najsrećnijom ženom na svetu – ispričao je izvor blizak Grabovićevoj za Alo!

Kada je na ultrazvuku ugledala dve tačkice, nije mogla da dođe sebi od sreće, ali je to nije toliko začudilo budući da u široj porodici ima više blizanaca. Svi su se obradovali kada su čuli radosne vesti, koje je za sada podelila samo sa najužim članovima svoje familije i najbližim prijateljima.

PROČITAJTE: TRPI JAKE BOLOVE? Oglasila se Dušica Grabović posle teške SAOBRAĆAJKE!

Dušica Grabović trudna: Pevačica indirektno potvrdila nove navode o blagoslovenom stanju

– Kako vi znate da sam ja trudna? Ja stvarno sada ne bih pričala na tu temu, još je rano. Istina je da smo na tome radili i da smo to želeli, ali ne bih produbljivala tu priču – rekla je ona i dodala:

– Oboje bismo voleli da dobijemo blizance, ali o tome ćemo nekom drugom prilikom. Želim samo da prođe neki vremenski period kako bih bila sigurna da je sve u redu, a po nekim starinskim običajima, ne bih ništa otkrivala – bila je iskrena Grabovićeva, pa je otkrila ko je budući otac.

– Moj partner i ja već duži vremenski period živimo u Čikagu. On ima 37 godina i ima svoj privatni biznis, u pitanju je fudbalska akademija i, ono što je meni najbitnije, razume moj posao i maksimalno me podržava u tome. Mi planiramo zajednički život, budućnost, svadbu… Želimo da proširimo porodicu. Ja sam ostala bez oba roditelja i volela bih da nadomestim tu prazninu. Žao mi je što moji roditelji nisu dočekali da upoznaju svoje unuke i uzmu ih u naručje – bila je Dušica.

Zbog neistina da je umešana u podvođenje, Dušica Grabović sada se oglasila na Instagramu i negirala da ima veze sa prostitucijom a zapretila je i tužbama.

– Želim da se obratim svim medijima koji su objavili apsolutne laži i neistine o meni! Kao što znate, već od decembra prošle godine sam u Americi na uspešnoj turnije koju sam nažalost morala da prekinem usled smrti moga oca i gubitka jedinog oslonca u mom životu! Nisam navikla da me život mazi, ali što je mnogo, mnogo je! Zbog duševne boli koju mi godinama nanosite dok su mi i roditelji bili živi, bila sam primorana da istog momenta angažujem svog advokata! Pošto sam australijski državljanin, svi ćete morati da odgovarate pred njihovim zakonom za povredu ugleda i časti – istakla je pevačica Dušica Grabović ljutito.

PROČITAJTE: Dušica Grabović progovorila o skandaloznim pretećim porukama koje joj je slao bivši muž Andreane Čekić!

AUTOR: SCANDAL

FOTO: ATA Images