Snežana Savić
Svet

2 Aprila, 2022 12:52

U 76. godini je dobio blizance: Ovo je muž Snežane Savić, koji sada ljubi mladu lepoticu (foto)

Istaknuta glumica Snežana Savić sa poznatim rediteljem Dragoslavom Lazićem  dobila  je ćerku Anitu, koja je krenula umetničkim stopama, te je danas  uspešna dramska umetnica i urednica magazina. Iako su se davno razveli, ostali su u korektnim odnosima, a Dragoslav je pronašao novu ljubavDraganu Turkalj, s kojom je u 76. godini dobio blizance. U pitanju su dečak i devojčica, Lazar i Iskra, a glumica je  za medije govorila o tome kako se oni porodično slažu.

Moj bivši suprug je dobio decu pre nešto manje od desetak godina. U normalnim sam odnosima sa njim i njegovom novom porodicom.  Viđam njegove bliznance na rođendanima naše zajedničke unuke, tačnije naše ćerke Anite. U takvim situacijama se zapravo i družimo. Ne mogu sa sigurnošću da tvrdim koliko blizanci imaju tačno godina, ali su malo mlađi od naše unuke ― objasnila je Snežana za Blic.

Pročitajte: „Razvod je kao mala SMRT“! Snežana Dakić iskreno o odnosu sa bivšim MUŽEM, koji je zavoleo 20 godina mlađu

Dragoslav Lazić sa suprugom

Facebook printscreen

                                                            Glamurozno venčanje u Koraćici

Dragana i Dragoslav su se venčali 2003. godine, a glamurozna proslava i venčanje su se održali u Koraćici, gde im je dom ustupio venčani kum Velimir Bata Živojinović. Lazićeva supruga je ovako govorila o njihovom braku.

― Uz supruga, izuzetno karakternog i čvrstog muškarca, shvatila sam da ništa nije sramota. Ja sam uz njega odrastala s obzirom na to da sam ga upoznala kada sam imala 26 godina. Pošto nismo uspevali da se prirodnim putem ostvarimo u ulozi roditelja, posle bezbroj pokušaja počeli smo akciju vantelesne oplodnje. Budući da su pokušaji bili uzaludni, polako sam sve dublje padala u očaj ―  rekla je pre nekoliko godina Dragana za Hello.

Pročitajte:Vesna Zmijanac ogolila dušu o BRAKU sa Kemišom! Nikad viđena fotka sa VENČANJA razoružava!

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram printscreen