Scandal

22 Decembra, 2020 16:00

Spajaju Marka Jarića i Milicu Todorović! Nova LJUBAV na pomolu?

Kako SCANDAL! saznaje, zajednički prijatelji Milice Todorović i Marka Jarića rešili su da pokušaju da ih spoje jer su ubeđeni da bi oni bili idealan par.

Lima pala u zaborav!

Naime, Marko je jednom prilikom baš pred tim prijateljima rekao da je Milica prelepa i da bi voleo da je sluša uživo i od tada se kuje plan da se njih dvoje spoje.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milica Todorovic (@milicatodorovicofficial)

Oni su oboje sami, a to je baš šteta jer su sjajni. Nekako su spontani, vole druženje, duhoviti su. Čini se da bi bili idealan par – objašnjava izvor SCANDALA! i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marko (@marko_jaric10)

Malo je sad nezgodno zbog korone da napravimo neko zezanje i da ih oboje pozovemo da se upoznaju bar, pa ako klikne, super, ako ne, nema veze… Ali ćemo sigurno i to organizovati kad-tad. Bile su neke priče po medijima da je Marko opet sa Adrijanom Limom, ali to nije istina. Oni su ostali prijatelji zbog dece, ali to je sve. Nema među njima nikakve hemije. Marko je sam, nema devojku, a znamo i da je Mica slobodna, pa bi bilo lepo da od toga bude nešto… Ko zna, nikad se ne zna ko je čija srodna duša – završava naš izvor.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ, IVAN VUČIĆEVIĆ