Dušicu Grabović optužili
Svet

12 Aprila, 2022 11:13

Nećete je prepoznati: Pevačica Dušica Grabović promenila lični opis

Pevačica Dušica Grabović u poslednjih nekoliko dana glavna je tema domaćih medija zbog prostitucije sa kojom je povezuju.

Dušica je, kako se piše, podvodila devojke, a i ona se, navodno, bavila najstarijim zanatom, što je pevačica oštro demantovala u „Novom jutru“.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dusica Grabovic (@dusicagrabovic)

Nisam imala priliku da predstavim sebe dosad. Napuštanjem policije i inicijativom da napustim državni posao, krenuli su natpisi da sam izgubila posao jer su me pronašli u njivi sa kolegom. Prvo – nikad niko nije izgubio posao zbog toga u MUP-u. Meni je to bilo smešno, ja nisam nikog tužila. Spremila sam porodicu da nakon napuštanja državnog posla ne reaguju burno. Moj otac je umro pre mesec dana, nije se još ohladio, prvi put sam negde došla posle njegove smrti. Moj pokojni tata sve je razumeo, a ove natpise našla sam kod njega. Zvao me: ‘Moj najlepši sin’. Ja roditelje nemam, tu sam da odbranim sebe – rekla je Dušica i dodala:

Pročitajte: Prijatelj razotkrio tajnu Dušice Grabović a u sve je umešan i njen dečko biznismen

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dusica Grabovic (@dusicagrabovic)

Zadnjih 10 godina ne boravim u Srbiji, ja nisam mrava zgazila, nemam mrlju u životu, niko me ne štiti. Svi su pobegli misleći da sam ja kriva za ovo. Širenje laži i neistina bez objašnjenja, ti profili će biti odstranjeni jer ometaju istragu. Mene policija, a ni sud, niko me nije kontaktirao za ovo. Ja sam došla na 40 dana svom ocu. Ja sam pendrek zamenila mikrofonom, bavim se isključivo pevanjem – izjavila je Grabovićeva.

Rajko Ristić

Pevačica Dušica Grabović izvršila brojne korekcije

Pored navodnih dokaza o tome da se pevačica Dušica Grabović bavi prostitucijom, isplivale su i njene fotografije iz prošlosti koje je ona želela da sakrije, jer na njima izgleda potpuno drugačije nego sada.

Iako je oduvek bila veoma atraktivna, gledajući fotografije sa početka njene karijere, može se primetiti da je pevačica izvršila brojne korekcije na svom licu i telu, te da izgleda gotovo neprepoznatljivo.

dušica grabović

Rajko Ristić

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ, INSTAGRAM