Sofija Šašić
Svet

October 24, 2021 21:00

By

Sofija se OPERISALA Šašić kuka: „Ne daj Bože da bude kao Dara!”

Iako je bila prirodno lepa, ćerka Sonje Vuksanović i Željka Šašića operacijom je ulepšala svoj nos, usne i povećala grudi.

Sofija se operisla a otac se uplašio!

Ona je šokirala slikom koja pokazuje brojne flastere, modrice i otoke oko očiju.

Sofi ja je imala devijaciju nosa koju je operisala već drugi put, prvi put se valjda nešto iskomplikovalo, ali najbolje bi bilo da pitate nju. Nisam protivnik estetske hirurgije, ali da to bude u granicama, da korekcije budu neke minimalne – kaže Željko, koji se uplašio kad je video kolike su grudi Dare Bubamare.

sofija sasic instagram

Žao mi je Dare. Bila je smerno dete, simpatično, ne znam šta se sad dešava sa njom. Pokušava da se utrkuje sa klinkama koje su 20 godina mlađe. Žena ima tri glave sa onolikim grudima – rekao je Šašić svojevremeno, a sada priznaje da se plaši da mu ćerka ne krene Darinim stopama.

Zeljko Sasic

A šta misliš da mene moja ćerka sluša? Ma ne zezaj, molim te! Ne daj Bože da bude kao Dara. Vi znate da sam se ja svojevremeno uplašio kada je Dara pokazala svoje grudi, posle sam se nekako navikao i sad mi je sve to super, postane nekako normalno vremenom. Neka stavlja ko šta voli, svi smo kolektivno poludeli. – završio je Šašić.

AUTOR: KATARINA BOGAVAC/ SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ/SVET